Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Азизе (Azize)

Сериалът Азизе (Azize) разказва за това как противоположни по съдба мъж и жена се влюбват един в друг. Картал е младеж израснал в семейство, което е популярно в престъпния свят. Един ден, при една неочаквана среща, той се запознава с весело и красиво момиче на име Азизе. Тя се превръща в лъч светлина в тъмния живот на Картал.

Азизе
Азизе сюжет, герои, актьори и персонажи.

Азизе е млада и привлекателна жена, работеща като медицинска сестра в местната болница. Израснала е в обикновено почтено семейство. Тя е изпратена да извърши ваксинация на осъдени в един затвор в града. Там обаче става свидетел на ситуация, в следствие на която живота й ще претърпи пълна промяна. Балкан (Мустафа Йълдърън), най-големият син на семейство Алпанлар, ще бъде освободен през този ден. Тогава се случва покушение срещу Балкан. Но вместо него е застрелян брат му Картал (Бугра Гюлсой). Медицинска сестра спасява Картал и е поканена в къщата на Алпанлар, за да полага грижи за грижи за Картал. По този начин тя се пренася в едно от най-плашещите семейства в престъпният свят.

Азизе изглежда попада в ужасяващ свят с цялата си невинност, но все пак се оказва че не е толкова невинна, колкото изглежда. Тя има голяма тайна и по-важното е, че има опасна цел, за която никой не предполага… Когато е била малка нейните родители са били убити от членове на фамилията Алпанлар. Сега тя е на път да постигне своето отмъщение, но срещайки Картал – най-умният и милосърден член на това семейство е на път да промени всичко.

Въпреки че двамата персонажи са напълно противоположни по своите характери, те се влюбват един в друг. За да бъдат заедно обаче, ще е необходимо да преодолеят много препятствия, които на пръв поглед изглеждат непреодолими. Силната и споделена обич, обаче е способна да преодолее всички препятствия. Двамата влюбени ще се опитат да докажат точно това. След като са се срещнали веднъж, дори при неприятни обстоятелства Азизе и Картал ще се опитат да останат заедно, въпреки че живота им става много по различен.

Във всички епизоди на сериала участват актьорите Буура Гюлсой, който игра ролята на Гюней в сериала Север юг, Дуйгу Саръшън („Вътрешен човек“), Селен Йозтюрк („Великолепният век“), Тугай Мерджан („Сега и завинаги“, Дъщеря ми“), Дженк Кангьоз („Кварталът на богатите“), Мустафа Авкъран („Листопад“) и др. Какво ще се случи на финала на поредицата Азизе, която е налична онлайн с бг субтитри, ще узнаем в неговия последен епизод.

error: Content is protected !!