Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ако мъжът обича (Erkek Severse)

Турският сериал „Ако мъжът обича“ (Erkek Severse) разказва за млада привлекателна жена на име Зейнеп, която преживява труден момент. Разводът със съпруга й оставя героинята сама. Тя отглежда своите две прекрасни деца, а работата й е единствения източник на доходи. Така всички ежедневни грижи падат върху крехките рамене на Зейнеп. Случва се така че героинята губи работата си и изпада в пълно отчаяние. В името на своите децата обаче, тя е готова да работи дори и за малко заплащане.

Ако мъжът обича Erkek Severse
Ако мъжът обича (Erkek Severse) сериал – сюжет, актьори, персонажи и герои.

В този труден житейски период, неочакван късмет спохожда Зейнеп, която е изгубила всякаква надежда. Майката на двете деца не само си намира добра работа, но и привлича вниманието на млад, амбициозен ръководител на голяма компания за интернет маркетинг. Той се казва Кенан. Кенан успешно развива бизнеса си, привличайки вниманието на противоположния пол. Младият красив мъж обаче не бърза да направи по-голяма стъпка в личния си живот, обвързвайки се в брак. Срещата на Зейнеп и Кенан, както и тяхното взаимно привличане ще промени изцяло живота на героите. Връзката по между им ще ги научи на човечност, доброта, отговорност и истински чувства.

В серийният филм „Ако мъжът обича“ (Erkek Severse) участват актьорите Айше Акън, Бюшра Девели, Аслъ Сюмен, Толга Гюлеч, Чааръ Чътанак, Ясемин Ален, Едже Йоздикиджи и др. Гледайте всички епизоди на поредицата „Ако мъжът обича“ (Erkek Severse) до самия финал и последен епизод, за да узнаете цялата история на Зейнеп и Кенан.

error: Content is protected !!