Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Алина Боз (Alina Boz)

Турската актриса Алина Боз (Alina Boz) е родена през 1998 г. Още в тийнейджърска възраст, актрисата започва да ходи на прослушвания, с надеждата да получи роля във филм. Не отнема много време това да се случи. През 2013 г. тя получава епизодична роля в телевизионния сериал „Смелата медицинска сестра“. Година по-късно амбициозната актриса е поканена в серийния филм „Твоят мой живот“. В него пресъздава образа на арогантната и безпринципна тийнейджърка Хазал Гюрпънар. Въпреки отрицателният образ на нейната героиня, Алина Боз играе ролята си брилянтно, в следствие на което актрисата става популярна не само в своята страна, но и в България. Междувременно докато участва в този сериал, успява да учи в колеж.

Алина Боз (Alina Boz)
Алина Боз (Alina Boz) сериали, личен живот, филми, биография.

През 2016 г. участва във филма „Не бягай“. През 2017 г. получава роля в телевизионния сериал „Градината на любовта“. През същата година участва и във филма „Ти си моята родина“. През 2018 г. заедно с красавеца Алп Навруз играе в сериала Не пускай ръката ми, който се излъчва с бг аудио по българските телевизии. Главната роля в този сериал превръща Алина Боз известна по целия свят. През 2019 г. тя получава роля в младежкия филм „Любов 101“, а през 2021г играе в сериала „Човекът от Варосия“ (Maraşlı). През 2022г участва в сериала „Süslü Korkuluk“.

Освeн като актриса Алина Боз се изявява и като модел. Още като тийнейджърка започва своята кариера на модната сцена. След успешният нейният дебют, на красавицата е предложено да участва в няколко рекламни проекта. Това допринася за началото на нейната популярност. През 2016 г. Алина Боз участва в реклама на мобилния оператор Avea заедно с турския актьор Ата Демирер и певеца Джъстин Бийбър. През дългата си кариера на модел тя е рекламирала много марки, включително спортният гигант Adidas. През 2019 г. тя позира за реклама на Pantene.

Алина Боз си има свои хобита. Сред любимите й са карането на сърф и тренировките във фитнеса. Тя дори публикува видеоклипове от тренировките си в Instagram.

error: Content is protected !!