Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Али от Север юг

Али от Север юг е безрезервен и верен приятел, който е изключително предан на Кузей. Той е човекът даващ му важни съвети и сърдечна подкрепа. Без него Кузей, никога не би се справил сам в цялата ситуация. Али не веднъж помага на приятеля си, не само финансово, но и морално. Когато Кузей започва да се занимава с рисковани боксови мачове именно Али е този, който опитва да го спре и да му внедри здрав разум.

Али от Север юг
Али от Север юг е не само забавен, но и верен приятел.

Това което не му дава покой обаче е момента, в който си е тръгнал през една злощастна нощ. През тази нощ Кузей, след неуспешен опит да сподели на Джемре за чувствата си, отива в бар, за да „удави мъката си“. Тогава се случва злощастно събитие, след което той влиза в затвора. Али се чувства виновен, че е оставил приятеля си сам в тази нощ. Той се обвинява за случилото се без да подозира каква всъщност е самата истина за този ден. А тя е че не Кузей, а неговият брат Гюней е извършил престъплението за което е обвинен. Това всъщност е единствената тайна между двамата, но дали изобщо е възможно Кузей да му я сподели и как ще реагира Али, когато това се случи?

Самият Али от Север юг е продавач на пазара и успява да спечели своите клиенти по доста атрактивен начин. Това да сложи сутиен, и да скача по масата на сергията, в която работи е съвсем нормално нещо за него. Той е този образ, който внася положителни емоции у зрителите в този турски сериал. Въпреки че и той като всеки друг си има своите неволи, гледа позитивно на живота и внася настроение на всички.
Дали Али ще остане такъв до края на сериала, дали това толкова истинско приятелството между тях ще се запази или пътищата им ще се разделят?
Ролата на Али от турският сериал Север юг играе Ръза Коджаолу.

error: Content is protected !!