Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Али Ръза (А. Ръза Ariza)

Али Ръза (Толга Саръташ) е обикновен и честен човек, който изкарва прехраната си с честен труд. Той работи като шофьор на такси, а колата му не е нито нова, нито твърде представителна. Той почти няма богати клиенти и трябва да пътува из града цял ден, за да спечели поне нещо. Един ден момиче с невероятна красота и блясък сяда в захабеното му такси. Тя се казва Халиде и веднага става очевидно, че е от света, за който Али знае само от медиите. Момичето обаче се държи доста приятелски.

Али Ръза (А. Ръза Ariza)
Али Ръза (А. Ръза Ariza) сериал – актьори, герои, персонажи и сюжет.

Али е пленен от нейната красота и обаяние. Той изобщо не подозира, че може да бъде харесан от такова удивително момиче… Обаче това се случва и двамата ще преживеят романс. Тя е лекарка, но ситуацията се усложнява от факта, че Халиде (Айча Айшин Туран) принадлежи към престъпния свят. Въпреки че самата тя не извършва никакви престъпления, нейният баща е една от големите мафиоти в криминалния свят.

Халиде е дъщеря на престъпен бос на име Хашмет (Ахмет Мюмтаз Тайлян). След оттеглянето му от мафията, неговият пост е зает от мъж на име Фуат Ерсойлу (Левент Джан), чийто син Бурак е влюбен в Халиде. Халиде не харесва Бурак и не желае да се омъжи за него. Бурак (Олгун Токер) обаче купува болницата, в която работи неговата любимата, с цел да й я подари. Един ден двамата се скарват и бързайки да си тръгне, Халиде си поръчва такси. Али Риза се отзовава на обаждането, а когато Бурак се опитва да принуди Халиде да остане, таксиметровият шофьор я защитава.

От този момент Али Ръза се озовава сред мафията и дори влиза в конфронтация с някои от членовете от престъпния свят. Излагайки живота си на постоянна опасност, Али защитава любимата си, а със своята нежност всеки ден убеждава момичето, че е направила правилния избор, разчитайки на него. Халиде се опитва да подкрепя изцяло своя избраник, като заема неговата страна, дори това да я противопоставя на собствения й баща. Така влюбената двойка ще трябва да преживее много премеждия и изпитания, свързани с големи опасности. Ще трябва да се сблъскат с безмилостния свят на мафията в опит да намерят своето лично щастие.

Всички епизоди на сериала се изпъчват по Show TV, както и онлайн в интернет. Какво ще се случи с Али и неговата любима ще разберем гледайки сериала Али Ръза (А. Ръза Ariza) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!