Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Алперен Дуймаз (Alperen Duymaz)

Алперен Дуймаз e млад, талантлив и амбициозен актьор, който успява да покори сърцата на милиони зрители по целия свят. Но познавате ли историята му? Знаете ли какви са хобитата и мечтите му?
Алперен Дуймаз е един от най-успешните актьори и модели в Турция в момента, но малко хора знаят за трудния му път до тук. Роден в семейство на учители и с три по-големи от него сестри, Алперен често се мести със семейството си в различни градове, поради назначенията на баща му като държавен преподавател по литература. Независимо от това, Алперен успява да намери своя път към успеха.

Алперен Дуймаз Alperen Duyma
Алперен Дуймаз (Alperen Duyma) сериали, биография, личен живот и филми.

След като завършва гимназията, Алперен Дуймаз търси своето призвание, но нито една от работите му не го удовлетворява. Той обаче никога не се отказва и продължава да търси реализация. Когато е поканен от приятелката на най-малката си сестра да посети арт центъра, който тя посещава, той решава да се включи в курсовете по театрално майсторство и танци. Там открива, че иска да стане актьор и се запознава с учителя по драма, който обещава да го подготви успешно за кандидатстудентските изпити. Така започва кариерата му в театъра.

След успешното завършване на университета, Алперен Дуймаз се премества в Истанбул и започва да се изявява на сцената като модел. В същото време се усъвършенства в уменията си, посещавайки частни уроци при различни чуждестранни актьори. През 2015 година актьорът дебютира в телевизионната индустрия. Сред най-популярните му роли е тази на Кенан в сериала е Когато я обичаш (Erkek Severse)

Алперен е известен не само с актьорската си кариера, но и с личния си живот. Роден е на 2 февруари 1991 година в Анкара, Турция, и е най-голямото богатство на семейството си. С ръст от 182 см, Алперен Дуймаз е висок и стилен мъж, който привлича вниманието на всяка жена с присъствието си. Той обаче предпочита да се наслаждава на домашната и семейна атмосфера, където може да се почувства спокоен и защитен. Обича да прекарва времето си в домашното си гнездо, да чете книги и да играе с кучетата си, които са негова страст и допълнение към живота му. През 2020 година сключва брак с учителката Кюбра Келкит. Преди това има романтична връзка с актрисата Бурджу Йозберк.

Но какво най-много му липсва в живота? Детската му мечта е да стане пилот. Още като дете Алперен Дуймаз мечтае да управлява самолети, да лети над облаците и да се чувства свободен като птица. Това свое детско желание вдъхновява актьора да преследва своите мечти и да не се отказва, независимо от препятствията по пътя си.

error: Content is protected !!