Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Бану от Север Юг

Бану от Север юг е амбициозно момиче, което води богаташки живот. Тя живее в разкош и има всичко това, за което Гюней мечтае. Тя е дъщеря на собственика на голф игрището, на което работи Гюней, но освен това тя учи и в един курс заедно с него. За разлика от него, обаче тя има всичко на готово и е свикнала да притежава всяко нещо, което пожелае.

Бану от Север Юг
Бану от Север Юг е способна на всичко, за да спечели любовта на Гюней.

Пътищата на двамата се пресичат в университета, но освен това и в работата, тъй като Гюней работи в семейната фирма на Бану, чиито управител е нейния баща Атила. Въпреки стремежа на баща си Атила, да я запознава с богати и влиятелни мъже, тя е обсебена от мисълта за Гюней и мечтае да бъде негова съпруга. Гюней от своя страна не й дава повод за нещо повече от приятелство. Но Бану е изключително напориста и това не й дава мира, за това действията й са изключително непредвидими.
За да постигне целта си Бану от Север юг използва всички възможни начини, които има пред себе си, а най-големия й коз е да използва положението си и възможностите на баща си, за издигне своя възлюбен във фирмената йерархия. Капризите й проличават още в самото начало по време на нейния рожден ден, на който е обсипана с подаръци уж от баща си.
Бану е безумно влюбена в Гюней и го желае за неин съпруг. Джемре успява да забележи това и след скандал, Гюней опитвайки се да покаже любовта си към нея решава да се сгоди по-рано от предвиденото. Но дали Бану от Север Юг ще се откаже от намеренията си и как ще се развие цялата ситуация между тримата?
Идва момент когато ситуацията излиза извън контрол и повлиява психически на Бану. Разглезеното и весело в началото на сериала момиче ще претърпи пълна промяна, промяна която е на път дори да я погуби..
Ролята на Бану играе актрисата Мерве Болуур, а всичко за турският сериал Север юг ще откриете на сайта TurskiSeriali.com.

error: Content is protected !!