Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Бараж (Baraj)

„Бараж“ (Baraj) е турски сериал, който разказва романтична и объркваща любовна история в съвременните реалности на дигиталната реалност, социалните мрежи и сайтовете за запознанства.

Нехир (Биран Дамла Йълмаз) живее в бедност до деня, в който среща жена на име Зерин. Зерин е професионална мошеничка, която обучава Нехир да участва в коварните й схеми. Тя научава момичето как да съблазнява наивни и богати мъже, след което да им взима всичките пари. Така Нехир си изкарва прехраната, като участва в престъпна група, мамейки заможни мъже. В същото време тя е невероятно самотна и разбира, че никой не се нуждае и не се грижи за нея истински.

Бараж (Baraj)
Бараж (Baraj) сериал – герои, персонажи, актьори и сюжет.

Другият главен герой в сериала „Бараж“ (Baraj) се казва Назъм. Той е мъж на средна възраст, по професия е строителен инженер и ръководи проект по изграждането на язовирна стена. Назъм (Феян Думан) е много мил и дълбок човек, но и много самотен. Това става причина да потърси комуникация в интернет, регистрирайки се в онлайн сайт за запознанства. Там започва да си пише с привлекателната Нехир. Назъм бързо успява да привлече симпатиите на момичето, благодарение на своята невероятна топлина и искрен интерес към нея. Нехир е силно впечатлена от кореспонденцията с него и има усещането че е срещнала сродната си душа.

Няколко месеца след началото на кореспонденцията, Нехир настоява да си разменят снимки. Тя изпраща своя снимка, но Назъм се страхува да изпрати негова, заради белега на лицето си и заради по-зрялата му възраст. Така той изпраща снимка на своя подчинен Тарък (Бурак Йорук). Тарък е много красив и напълно разпуснат млад мъж, страхотен „специалист“ в покоряването на женски сърца. Така не след дълго Нехир моли Назъм да се срещнат. Назъм споделя всичко на Тарък, който трябва да отиде на срещата и да разкаже на момичето цялата истина. Но не се получава точно така както Назъм е планирал…

Как ще се развият отношенията в този любовен триъгълник? Ще успее ли Нехир да разбере, че този красив мъж изобщо не е този, с когото си кореспондира. Всичко това ще узнаем гледайки всички епизоди на серийният филм „Бараж“ (Baraj) до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!