Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Баръш Ардуч (Baris Arduç)

Баръш Ардуч (Baris Arduç) е турски актьор роден на 9 октомври 1987 година в Швейцария в семейството на Ерол и Гюляй Ардуч. Той е зодия везни и има двама братя – Онур и Мерт. Баща му е от Албания, а майка му от Турция. Когато Баръш Ардуч е на 8г., семейството се премества в Турция, където завършва основното и средното си образование.

Баръш Ардуч
Снимка на Баръш Ардуч и съпругата му Гюпсе Озай. Биография филми и сериали на Баръш Ардуч.

Актьорът е от богато семейство, което успява да му даде качествено образование. Владее английски испански, турски и албански език. Като тийнейджър той се интересува от спорт и играе футбол, баскетбол, хандбал и се занимава с плуване. Тъй като спортът е неговата страст влиза да учи в спортната академия, но година по-късно прекъсва обучението си. Така се насочва към другата си страст – филмовото изкуство. Започва обучението си в Истанбулската консерватория в актьорския отдел, след което усъвършенства уменията си в театъра „Садри Алишик“.

След като става актьор Баръш Ардуч (Baris Arduç) бързо печели популярност и става разпознаваем. Поканен е за участие в много телевизионни проекти и кино продукции. Жестовете, мимиките, тембърът и темпът на речта, поведението му на екран го отличават от останалите турски актьори на неговата възраст. Вярно е, че потенциалът на Баръш Ардуч Ардуч като актьор все още е далеч от пълно разкриване, но това което показва в сериалите с негово участие е наистина впечатляващо.

Баръш Ардуч филми и сериали:

Въпреки младостта си актьорът играе активно в киното, а сериалите и филмите с негово участе са:.
Мръсната седморка (Pis Yedili 2011) – сериалът разказва историята на седем ученици в Истанбул, които са принудени да се преместят в елитно училище след пожар в родното им училище. Именно този сериал донесе на Баръш Ардуч огромна популярност сред телевизионните зрители и продуцентите на филми.

Малката дама (Küçük hanımefendi 2011). Историята на младо момиче, което се е влюбило в много по-възрастен от нея мъж. Той обаче не се интересува много от чувствата й. Ролята на актьора в този сериал е Дженк.

Не се тревожи за мен (Benim İçin Üzülme 2012). Сложна любовна история, в която двама братя се влюбват в едно и също момиче. Създава се ситуация, при която кръвните роднини стават врагове. Сериалът е известен още с името Не мисли за мен.

Само ти (Sadece Sen 2014). Любовната история на боксьор и момиче, което е загубило зрението си. Влюбеният човек е готов на всичко, за да спаси любимата си, която е била диагностицирана с тежко заболяване. Ролята на актьора е Емин. Сериалът е известен още с името Единствено ти.

Днешният човек на двореца (2014). Главният герой, богат бижутер, се влюбва в племенницата си, която се е преместила в имението му. Но той не е единственият претендент за сърцето на млада красавица.

Делиха (Deliha 2014). Сериал, разказващ за ексцентрично момиче, на което гадателка предсказва скорошната поява на човек, предопределен от съдбата. След това предсказание героинята не може да живее спокойно, защото любовта на живота й е някъде наблизо. Сериалът е известен още с името Лудата Зелиха.

Любов под наем (Kiralik Ask 2015-2017). Сериалът разказва за млад обещаващ бизнесмен, чието семейството иска да се ожени за момиче на техен познат. Но героят изобщо не харесва тази идея. За да се отърве от нежеланата снаха, целува своя позната – красиво момиче, работещо като сервитьорка, знаейки че леля му го вижда. Тогава тя решава да подкупи тази млада дама, за да се отърве от нея.

Време за щастие (mutluluk Zamanı 2017). Филмът разказва за двойка влюбени, които са напълно противоположни един на друг. Но всеки от тях допълва другия, те са като Ин и Ян. Актьорът играе ролята на Мерт.

Една от последните творби на актьора е сериалът Черна птица, в който се разказва за Кузгун – млад мъж живеещ с мисълта за отмъщение, но и любов към дъщерята на неговия враг.

Баръш Ардуч личен живот:

Личният живот на актьора е под постоянно наблюдение от журналистите.
Много фенове се интересуват от въпросите: Кое е момичето до Баръш Ардуч или коя е съпругата му?
В момента актьорът е женен за Гупсе Озай. Много фенове на Баръш Ардуч смятат, че бракът им е малко странен. Те са сигурни, че такъв красавец заслужава по-добра жена. Освен това в многобройни проучвания, проведени в различни анкети сред неговите фенове, считат че съпруга на Баръш Ардуч трябва да стане актрисата Елчин Сангу, с която играят главните роли в сериала Любов под наем. Във всеки случай, личният живот на актьора се обсъжда постоянно от феновете му. Всяка най-малка новина се разпространява със светкавична скорост.
Един от интересните факти в личния живот на актьора е неговата страст към гмуркането. Ако отиде на почивка на море, то не забравя да се гмурка. Извършил е няколко десетки гмуркания на различни дълбочини и има много сертификати.
А вие харесвате ли Баръш Ардуч?

error: Content is protected !!