Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Бахар Шахин (Bahar Şahin)

Бахар Шахин е родена в Турция, в град Артвин (североизточна част на страната) през май 1997 г. На 14-годишна възраст родителите й се развеждат. Бъдещата турска актриса се премества в Истанбул, където продължава образованието си. В гимназията тя се присъединява към театрална школа . По това време тя е висока 165см и тежи по-малко от 50 килограма. Бахар Шахин има привлекателен външен вид и красива, женствена фигура. Любимият й стил на облекло е небрежният. Удобството е ключово при нейният избор на облекло.

Бахар Шахин
Бахар Шахин – биография, филми, сериали и личен живот.

През 2016 г. Бахар Шахин получава актьорското си образование. Една вечер, тя срещна продуцентката Арзу Егмир в един от ресторантите в Истанбул. След поредица от последващи срещи тя запозна Бахар Шахин с Мерве Гиргин, който по това време с режисьор на турския сериал „Моят живот“. Така Бахар Шахин започва да играе в този сериал. По-късно Мерве поръчва и плаща от собствените си средства за първата голяма фотосесия на Бахар. Една от най-успешните снимки на актрисата, дори се появи на корицата на турско модно лъскаво списание.

Интересната актьорска игра на младата актриса привлича вниманието на други продуценти. Веднага след приключването на проекта „Моят живот“ младата турска актриса е поканена в ролята на Ишил в проекта „Училищен патрул“ (телевизионен сериал с тийнейджърско съдържание), който се излъчи успешно по канала TRT 1. Започвайки в епизод 11, Бахар се присъединява към звездни актьори като Мехмет Озан Долунай и Исмаил Еге Шашмаз. Следва участие в турският сериал „Извън протокола“. През 2018 г. турската актриса споделя главната роля с Юсуф Чим в телевизионната поредица „Богатство“, в който пресъздава образа на Фера Фес.

През 2019 г. Бахар Шахин участва в снимките на бързо набиращият популярност на сериал Безмилостен град (Zalim İstanbul). В него актрисата изиграе ролята на Джерен Йълмаз. Нейната геройня е младо момиче, на 20 години, която умело използва своята привлекателност, за да забогатее. Ролята на Джерен не е лесна и предизвика не добро отношение към актрисата Като цяло обаче, участието на Бахар Шахин в сериала Безмилостен град, тя успя да придобие значителна популярност сред почитателите на турски сериали.

В момента филмографията на актрисата не е голяма. Освен  в „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul 2019), тя участва и в сериалите „Богатство“ (Servet2018) , „Извън протокола“ (Kayıt Dışı 2017), „Училищен патрул“ Lise Devriyesi 2017) и „Моят живот“ (O Hayat Benim 2016).

error: Content is protected !!