Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Баща (Baba)

Турският сериал „Баща“ (Baba) разказва за голямото семейство Саруханлъ, което живее в малкото градче Одемиш. Главата на семейството се казва Емин Саруханлъ (Халюк Билгинер) и е многоуважаван в града. Някога той е отворил малък магазин, но постепенно е успял да разшири дейността си и сега Емин се занимава с търговия на едро. Той е известен като честен човек, който държи на думата си. Въпреки това, Емин винаги е поставял семейството си над бизнеса, възпитавайки на семейни ценности своите деца.

Баща Baba
Баща (Baba) сериал – актьори, персонажи, сюжет и герои

Съпругата на Емин, с която живеят заедно от почти половин век, се казва Фазилет (Айда Аксел). Тя уважава и обича съпруга си. Също така се опитва да запази и предаде на своите деца традициите и обичаите, които нейната майка й е предала. Смята авторитарните методи за отглеждане на деца, които Емин използва, за единствените правилни. Двамата имат четири деца. Най-големият син – Яшар (Дениз Хамзаоулу), който е направил грешка в младостта си и за която трябва да плаща цял живот. Средният син – Сервет (Танер Румели), който не иска да поеме никаква отговорност. Най-малкият син – Кадир (Толга Саръташ) е свободолюбив и в постоянен конфликт със своя баща. Единствената дъщеря се казва Бюшра (Йозге Яъз) и след развода със съпруга си, се завръща в бащиният дом.

Цялото семейство живее щастливо, докато Кадир не започва да се бунтува срещу баща си. Свободен по дух, Кадир не желае повече да живее в сянката на баща си Емин, а иска да бъде независим. Кадир отдавна е напуснал семейният дом, но внезапното му завръщане води до конфликти и разногласия в семейството, като дори попада в затвора. Междувременно братът на Емин, който е богат и влиятелен собственик на голяма компания, става жертва на самолетна катастрофа. Така Емин като негов наследник, се премества със цялото си семейство в Истанбул, където е живял неговият брат. Но семейството не подозира за предизвикателствата, които им предстоят.

Какво ще се случи с Емин и неговото семейство, ще разберем гледайки всички епизоди на серийният филм „Баща“ (Baba), излъчващ се по Show TV, както и онлайн, до неговият финал и последен епизод. В сериала участват Толга Саръташ, Халюк Билгинер, Хакан Курташ, Берил Позам, Айда Аксел, Йозге Яъз, Дениз Хамзаоулу, Танер Румели и др.

error: Content is protected !!