Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Беркер Гювен (Berker Güven)

Беркер Гювен е турски актьор роден на 7 септември 1994 г. в град Истанбул. Още от своето детство си мечтае да стане актьор и сбъдва мечтата си. Завършва факултетът по кино и телевизия в частния истанбулски университет Билги. Освен него изучава и актьорски курсове в академия Крафт. Той също така взема уроци по актьорско майсторство от Сюзън Батсън, която е обучавала известни актьори като Том Круз, Никол Кидман и Жулиет Бинош.

Беркер Гювен
Беркер Гювен сериали, филми, снимки, биография и личен живот.

Актьорската кариера на Беркер Гювен започва с пиесата „Йена“, за която той получава три престижни театрални награди наведнъж в категорията „Обещаващ млад актьор“. След това през през 2017г Беркер Гювен се посвещава изцяло на работата по игралният филм „Баща ми“ (Babam). Актьорът изиграе ролята на Ариф. Малцина знаят, че Беркер Гювен е посещавал за един месец училището на фондация за образование и защита на деца с умствени увреждания, за да се подготви за ролята на умствено затрудненият му персонаж Ариф. Тези умения ще бъдат полезни за актьора през 2019 г., когато работи по друга роля – тази на Недим в телевизионния сериал „Безмилостен град“.След участието си в този филм, Беркер Гювен взема уроци по актьорско майсторство от Ипек Билгин и Чаг Чалъшкур. След това заминава за САЩ, за да учи при Сюзън Батсън (която някога е преподавала на Том Круз, Жулиет Бинош, Никол Кидман).

Актьорът е взимал и частни уроци от ментори на други известни актьори като Робърт Верлак и Шийла Грей. Тези курсове са много важни за начинаещия актьор, както от професионална гледна точка, така и като попълване на портфолиото му. Списъкът с учители и студия, в които е учил е изключително интересен и впечатляващ.

През ноември 2017 г. Беркер Гювен получава невероятно предложение – да участва в снимките на телевизионния сериал „Ти си моята родина“ (Vatanım Sensin). Този многосериен филм е продуциран от известното дуо – братя Тилан (продуцентите на „Великолепният век“), а ролята се оказва изключително важна в кариерата на актьора. Взаимодействието на сцената с по-опитни актьори дава тласък на неговата кариера.

През 2019 г. турският актьор участва в мелодрамата „Безмилостен град“ в ролята на Недим. Недим Карачай е син на починалия брат на Агях Карачай. Като дете той пада от покрива и остава инвалид. Чичо му Агях винаги се е обвинявал за инцидента, който Недим е претърпял, без да подозира че всъщност неговата съпруга Шениз е отговорна за този инцидент. Тук в сериала Безмилостен град опитът на Беркер Гювен, който има от участието си във филма „Баща ми“ е изключително полезен. Сюжетът на мелодрамата е пълен с тънкости, интриги и с неочаквани обрати. Освен това персонажът на Недим е един от няколкото главни роли в сериала. Изглежда че остават само няколко години, докато името на Беркер Гювен се появи на първите редове в списъка с най-успешните турски актьори.

Филмография на Беркер Гювен:

Сериали:
Ти си моята родина / Vatanım Sensin (2018)
Безмилостен град / Zalim Istanbul (2019)

Филми:
Баща ми / Babam (2017)

error: Content is protected !!