Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Блокът на невинните (Masumlar Apartmanı)

Турският телевизионен сериал „Блокът на невинните“ (Masumlar Apartmanı) е базиран на романа „Вътре в медальона / Madalyonun İçi“ от психоаналитичката и писателка д-р Гюлсерен Будайчиоглу. По нейни творби са заснети няколко хитови турски сериали като „Истанбулската булка“ и „Къщата, в която си роден, твоята съдба“. Филмът е базиран на реални събития и засяга въпросите за лоялността към семейството и семейните ценности. Главният герой от сериала на име Хан, трябва да направи труден избор – да следва любовта си или да продължи да покровителства близките си.

Блокът на невинните сериал
Блокът на невинните сериал, герои, актьорски състав, персонажи, актьори.

Сафие и Гюлбен Дереноглу са две сестри със собствени проблеми относно житейските принципи. Те живеят с брат си Хан Дереноглу, който е поел отговорността да се грижи за семейството, тъй като баща им е много болен. По цял ден младежът изчезва на работа, а вечерите се занимава с домакинска работа.

След срещата с красивата Инджи, животът на Хан се променя напълно. Той се влюбва в това момиче, което изпитва същото към него. Младежът най-после се чувства щастлив, а животът му започва да се променя много. Тя му дава напълно различен свят, пълен с цветове и нови преживявания. Влюбените се женят, а Хан – главата на новото семейство води младата си съпруга Инджи в дома си, което не всички негови роднини харесват. Любовта между двамата е много силна и ги отвежда в техен собствен свят. Но с пристигането на Инджи в дома на семейството отношенията на всички ще излязат извън контрол. Основна причина за това са неговите сестри.

Въпреки че са получили добро образование, свързано с психологията, сестрите имат свои странни принципи, които са превърнали живота им в истинско сметище. Освен това те не се притесняват за баща си, а изцяло са заети със собствената си самореализация. Понякога желанието им да изглеждат перфектно надхвърля всички разумни граници.

Животът на цялото семейство от сериала „Блокът на невинните“ започва да протича по различен начин. Сега сестрите трябва да свикнат да живеят самостоятелно и да се научат да вземат отговорни решения. Но те се оказват напълно неподготвени за това. Въпреки че семейството не е живяло в пълна хармония, сега с пристигането на Инджи, ситуацията се влошава още повече. До сега дълго време Хан е бил връзката между членовете на семейството, който с думите и действията си се е опитвал да поддържа крехък мир в това необичайно семейство. Сега обаче Хан се е отдал на новите за него чувства, а сестрите се чувстват изоставени. В същото време Инджи дава възможност на семейството да погледне на живота си отвън, опитвайки се да направи всичко, за да ги обедини.

Сериала „Блокът на невинните“ (Masumlar Apartmanı) ще ви потопи в традиционните семейни отношения, мястото на родителите и децата в семейството. В този филм са пресъздадени също различни истории от всички слоеве на Турция. Персонажите ще отворят сърцата си за вас и ще споделят своите най-дълбоки тайни. Ще бъдете изненадани да наблюдавате трансформациите, които се случват с тях. С напредването на историята ще разбирате по-добре стойността на живота, здравето, любовта и мира, а някъде през епизодите на този сериал дори ще откриете себе си.

Каним ви да следите онлайн развитието на събитията от сериала „Блокът на невинните“ до неговият последен епизод финал.

error: Content is protected !!