Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Боран Кузум биография филми и сериали

Младият и перспективен турски актьор Боран Кузум (Boran Kuzum) е роден на 1 октомври 1992 г. в Анкара. Там бъдещата звезда на сериалите завършва началното и средното си образование. Още от детството си Боран Кузум се интересува от всичко, свързано с театъра и актьорското майсторство и от малък е твърдо решен да стане професионален актьор. За тази негова мечта допринася и примерът на неговите родители, чиято работата е свързана с един от основните театри в страната. Баща му е заместник-ръководител на Държавния театър в Анкара, а неговата майка е завършила е Факултета по изящни изкуства. От детството на Боран са му внушавали изискан вкус и са го възпитавали като многостранен човек.

Боран Кузум
Боран Кузум – биография, филми , сериали и личен живот.

Къщата, в която Боран Кузум прекарва детството си, се намира в покрайнините на Анкара. Семейният им дом е бил най-големият в района, тъй като семейството му е доста заможно. В интервю Боран каза, че от прозорците се е откривала прекрасна гледка към изгрева и залеза, тъй като жилището се е намирало на хълм. Споменава също, че от там майка му е можела да го види, където и да се е намирал.

Основната мечта на Боран Кузум е била да се премести в Истанбул, за да се запише в театрален университет. Следвайки тази цел успешно успява да влезе в Истанбулския държавен университет и да изучава актьорско майсторство.
По време на следването си в университета той се изявява на театралната сцената, играейки различни роли. Също така получава добри отзиви от своите преподаватели и така веднага след дипломирането си е забелязан и поканен в различни турски сериали.

Една от основните театрални постановки, в която Боран Кузум участва като студент е през 2015г в постановката на Майкъл Кейн – „Шум зад кулисите“. Също така, през студентските си години младият актьор участва в няколко късометражни филми. Първият от тях е „Да докоснеш любовта“ през 2012 г., в който играе героя на име Хакан. Вторият филм е късометражният филм „Да създадеш човек“ от 2014 г. В него Боран получава второстепенна роля на млад журналист.

Решаващият момент в биографията на актьора е ролята му в сериала от 2015 г. „Майки“ (Analar ve Anneler / Майки и мащехи). В него Боран, макар и да играе второстепенна роля, се доказва като професионален актьор. Това разбита се му дава тласък за по-големи проекти. В поредицата „Майки“ (Analar ve Anneler / Майки и мащехи) се разказва за събития от 70те и 80те години, а от 1 до 6 епизод Боран пресъздава образа на помощник фармацевт на име Суат. След тази роля той е определен като обещаващ млад актьор.

По-късно е поканен да участва в телевизионния турски сериал „Великолепният век“ (Muhteşem Yüzyıl: Kösem), продължение на известната телевизионна епопея. Актьорът може да бъде видян в епизод 10, както и от епизоди 20 до 27, а по-късно и в епизоди 29 и 30 в ролята на Мустафа. След този сериал актьорът става известен и в други държави, показвайки се най-добрата си страна и спечелвайки симпатиите на публиката. След това, през 2016г, на актьора е предложена друга роля в поредицата за исторически събития – „Ти си моята родина“ (Vatanim Sensin). Това е първата му голяма роля, след която името на актьора става още по-известно и завладява фенове в много страни.

Други сериали и филми с участието на Боран Кузум са:

Mesti Aşk от 2021г – известен със заглавията „Омагьосана любов“ , „Опиянена любов“, „Опияняваща любов“;

Menajerimi Ara от 2020г – популярен със заглавията „Обади се на агента ми“, „Обадете се на моя мениджър“, „Обади се на агента ми“;

Hakan Muhafiz от 2020г – познат като „Пазителят“, Защитникът“, „The Protector“);

Biz Böyleyiz от 2020г – известен с името „Ние сме такива“;

Sahin Tepesi 2018г – популярен с названието „Соколов хълм“, „Орлов хълм“,

През 2017 г. Боран Кузум решава да се върне на работа в театъра. Първият такъв спектакъл е по пиесата „Чайка“ от Антон Чехов. В нея изигра ролята на писателя Константин Треплев. Актьорът успява да съчетае театралната дейност и изявите си в киното. Така през 2017г участва във филмът „Проницателният Реджай“ (Cingoz Recai), играейки второстепенен персонаж. Освен театрални роли и работа във филми и телевизионни предавания, Боран не пренебрегва и снимките в телевизионни реклами. Първата му такава е рекламата на Coca-Cola през 2013 г. След тези снимки той придобива първите си фенове и става официално рекламно лице на Адидас в Турция през 2018 г.

Актьорът Боран Кузум предпочита да крие личния си живот от любопитни очи на феновете и за това се знае много малко за връзката му. Единственото момиче, в чиято компания бе забелязан актьорът е партньорката му от театралната постановка на „Чайка“ – Еджем Узун. В края на есента на 2017 г. двойка бе забелязана на входа на ресторант в Каракьой в 4:30 сутринта. Младежите се държаха за ръце и разговаряха сладко, без да обръщат внимание на никого. Забелязвайки журналистите, двойката се смути и набързо взема такси, без да отговаря на въпроси. Не са били заснети други публични изяви на двойката и за това нищо не се знае за връзката им.

Също така феновете не спират да спекулират за любовните отношения между актьора и неговата колежка на актрисата Мирай Данер. В неговият инстаграм непрекъснато се появяват общи снимки и е ясно, че двойката често прекарва заедно време си. Дали обаче това е обикновено приятелство или нещо повече, може само да се гадае. В живота Боран е скромен и интелигентен. Обича да рисува и да раздава свои рисунки на роднини и приятели всеки път, когато ги посещава. Спортува активно, обича животните и дивата природа, привърженик е на активен и екстремен начин на живот.

error: Content is protected !!