Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Боран от Завръщане

Боран от Завръщане е мъжът, за който е омъжена Съла. Той за разлика от своите родители е против вековните традиции, заради които Съла е омъжена против волята си, но се съобразява с тях, за да спаси сестра си Нарин. Като личност той е противоположност на своите родители, които са деспотични и които не търпят неподчинение.

Боран от Завръщане
Боран от Завръщане – всичко за него.

В трудната ситуация, в която се намира той се опитва да защити Съла, дори и това да коства доверието на консервативните му родители и неговото обкръжение. Не веднъж заблуждава всички, спасявайки живота на съпругата си от строгите традиции. Един ден обаче това може да му струва скъпо, тъй като защитавайки я, си е извоювал за враг своя братовчед Джихан, който е сред най-безмилостните в града. Като личност Боран е състрадателен и добър човек, който жертва собственото си щастие, за да спаси сестра си от безмилостните традиции, като встъпва в уреден брак с непознато момиче – Съла. Близък негов приятел от детство е Абай, чието приятелство е защитавал като малък. Боран не веднъж иска съвет Абай.

Зад гърба си Боран има предишен брак с Гезда, която е обичал безкрайно много, но бракът между Боран и Гезда завършва трагично. Зад това стоят родителите му и най-вече деспотичната му майка Кевсер, от която Съла трябва да се пази най-много. С течение на времето Боран започва да показва чувства към Съла, но дали е възможно тя да му отвърне със същото, в предвид цялата ситуация?

Едно е сигурно Боран ще е най-голямата опора на Съла в объркания свят, в който живее тя, дори това да коства живота му… Но дали ще успее да я защити Съла всички опасности, които я застрашават и дали ше успее да се пребори за нейната любов, такава каквато я чувства самия той предстои да разберем гледайки този турски сериал.

Ролята на Боран от Завръщане играе супер модела спечелил конкурса за най-добър модел на света през 2002г. Мехмет Акиф Алакурт.

error: Content is protected !!