Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Братята ми (Kardeşlerim)

Филмовата поредица „Братята ми“ (Kardeşlerim) е турски мелодраматичен сериал. Публиката се влюби в този сериал заради впечатляващия му сценарий, емоционални сцени и ярка актьорска игра.

Сюжетът на „Братята ми“ разказва историята на четирима братя и сестри от любящото семейство Ерен – Кадир (Халит Йозгюр Саръ), Йомер (Ийт Кочак), Асие (Су Бурджу Язгъ Джошкун) и Емел (Айлин Акпънар). Всички те живеят заедно и водят спокоен живот с майка си Хатидже и баща си Вели. И въпреки че джобовете им често са празни и вечерите им са повече от скромни, това не им пречи да бъдат щастливи и да се обичат. Този  житейски „дар“ продължава до момента, в който едно събитие преобръща живота им и техният жизнен път.

Братята ми (Kardeşlerim)
Братята ми (Kardeşlerim) сериал – сюжет, актьори, персонажи и герои.

Щастливият живот на семейството на Ерен ще бъде разбит от болката от внезапната загуба на родителите. Катастрофата, която помрачи това семейство, ще се почувства още дълги години в паметта на братята и сестрите и ще предопредели бъдещия им живот. Сега децата трябва да оставят всички спорове и неразбирателства зад себе си, да бъдат подкрепа един за друг, да се защитават взаимно, за да се опитат по най-добрия начин да оцелеят. Зад кулисите на това трагично събитие стои определен човек на име Акиф Атакул (Джелил Налчакан), който завинаги променя съдбата на братята и сестрите. Сега той ще се опита по всякакъв начин да избегне възмездието за това, което е направил на семейство Ерен. Но те пазят една дългогодишна тайна, която Акиф Атакул не знае…

Отсега нататък братята и сестрите не само ще трябва да се справят с болката от загубата и да се научат да живеят сами, но и да решават проблемите, които ги обсипват като лавина. Това ще бъде нов живот, в който пътищата на богати и бедни, извършител и жертва се пресичат. Те се опитват по най-добрия начин да поддържат семейството заедно. Какви мотиви са подтикнали Акиф да извърши това престъпление? Дали четиримата братя и сестри, които са загубили всичко за миг ще могат да останат заедно и да отмъстят на злодея? Всичко това онлайн, гледайки всички епизоди на увлекателния многосериен филм „Братята ми“ (Kardeşlerim). Гледайте до самия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!