Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Бръшляново време (Sarmasik Zamani)

Сюжетът на сериала „Бръшляново време“ (Sarmasik Zamani), състоящ се от 10 епизода, разказва за живота на жителите на спокойния квартал Идън. Тук никога не е имало конфликти, а престъпността винаги е била чужда. Всичко обаче се променя драстично, с пристигането на мистериозна млада жена на име Арзу (Хазал Тюресан). Красивата и независима Арзу привлича вниманието на местните. С нея обаче започват да изплуват стари тайни, които водят до конфликти и разногласия между жителите.

Бръшляново време Sarmasik Zamani
Бръшляново време (Sarmasik Zamani) сериал – персонажи, актьори, сюжет и герои.

Междувременно Арзу се опитва да се сприятели с млада жена на име Езги (Бурчин Терзиоглу), която води спокоен и щастлив живот. Тя е омъжена за грижовния си съпруг Керем и заедно отглеждат своят син. Но един ден неочакваните думи на непознат, внасят раздор в нейния спокоен свят. Според този непознат, грижовният й съпруг Керем (Онур Туна) планира да я убие. Тази новина се оказва като катализатор за поредица от събития, които променят живота на всички герои от сериала „Бръшляново време“ (Sarmasik Zamani).

Минава малко време, когато жителите научават за смъртта на Арзу. Тялото й е намерено в гората. Полицията започва разследване и всеки местен жител разбира, че между тях живее хладнокръвен убиец, който не е показал истинската си същност на никого. Предупреждението от непознатият, засилва конфликта в отношенията между Езги и Керем. Жената е сигурна, че този човек има информация за смъртта на Арзу и може да помогне в разследването. Защо обаче непознатият се интересува от съдбата на Езги и защо изведнъж решава да я предупреди за Керем? И най-важното, защо смята Керем за източник на опасност?

Серийният филм „Бръшляново време“ (Sarmasik Zamani) ни отвежда в свят на интриги и неочаквани обрати още от епизод 1 и достига до своя кулминационен момент в неговият последен епизод финал. Сериалът стартира през 2023 г. и в него участват актьорите Бурчин Терзиоглу, Онур Туна, Ийт Киразджъ, Хазал Тюресан, Первин Багдат, Емре Карайел, Емел Чьолгечен, Тилбе Саран, Айше Мелике Черчи, Фатих Берк Шахин, Угур Карабулут, Мюге Байрамоглу, Гюнеш Догрусьоз, Йигит Каан Язъджъ и др.

error: Content is protected !!