Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Бурджу Бириджик (Burcu Biricik)

Бурджу Бириджик е родена на 4 май 1989 г. в град Елмали, провинция Анталия. Тя е израснала с майка си, по-големия си брат, дядо си, баба си и чичо си. Родителите на Бурджу се развеждат, когато е била много малка. Бурджу Бириджик споделя, че не общува с баща си, което е било неин избор. В детството актрисата е била доста непослушно дете. Семейството се е нуждаело от финансова помощ и за това е започнала да работи от малка.

Бурджу Бириджик.
Бурджу Бириджик сериали, филми, личен живот и биография.

Първата работа на бъдещата актриса е била на непълно работно време в местно кафене. Спечелените пари е давала на дядо си, който ги е слагал в кутия, където всеки е поставял заплатите си. През летните ваканции, за да помогне на семейството си, тя решава да си намери работа като асистент в модна агенция. Но когато отива там, й е предложено да участва в конкурс за красота. На 17-годишна възраст Бурджу Бириджик, печели конкурс за красота, ставайки „Кралица на Средиземно море“. Също така в ученическите си години играе в няколко представления и участва в театрално състезание, в което печели първото място. След това решава да стане професионална актриса. Докато учи в Средиземноморския археологически университет, Бурджу Бириджик също така взема уроци по актьорско майсторство в Борновския театър и започва работа в него като стажант.

За първи път Бурджу Бириджик се появява на екран през 2007 г. в сериала „Мачо“. В него актрисата играе второстепенна роля. След това участва в късометражния филм „Дневникът на земята / Toprağın Günlüğü“ и в няколко реклами.
През 2011 г. участва в реалити състезанието „Artiz Mektebi“, излъчено по Kanal D, в което също печели първо място. В журито бяха Нургюл Йешилчай, Мюжде Ар и Синан Четин. След това състезание Бурджу Бириджик започва да играе в телевизионни предавания и филми, като постепенно печели популярност. Една от най-запомнящите й роли е тази на Дила от „Черна птица“ В този сериал тя си партнира с Баръш Ардуч. По време на снимките актрисата отслабва значително.

Личен живот на Бурджу Бириджик:

През лятото на 2016 г. тя се омъжва за Емре Йеткин. Запознава ги близък приятел на Бурджу (Burcu Biricik), който е братовчед на Емре. По това време и двамата са имали връзки с други хора. Две години по-късно те се срещнат отново случайно. Тогава двамата са свободни и след тази среща никога не се разделят. И двамата обичат да пътуват, за това Емре предлага брак на Бурджу, докато са в Шри Ланка. Тя не се е усетила до последния момент, докато не вижда пръстена и казва „Но аз все още съм малка!“ Въпреки че самата тя го е подтикнала да се ожени, казвайки „Приятелите ни се ожениха, ходим толкова често на сватби“. На въпроса дали мислят да имат дете, Бурджу се шегува – „двамата с Емре често си говорим за това, разбира се че искаме, но и двамата смятаме, че първо трябва да порасна още малко. Мислим след 2-3 години“.
На въпрос дали съпругът й я ревнува заради любовните сцени, в които участва, Бурджу Бириджик споделя, че има голям късмет, тъй като Емре уважава кариерата й и никога не я упреква и не пречи на нищо.

Бурджу Бириджик сериали:

Фатма / Fatma (2021)
Червената стая / Kırmızı Oda (2020)
Черна птица / Kuzgun (2019)
8 дни / 8 пистолета (2018)
Песента на живота / Hayat sarkisi (2016)
Въпрос на чест / Seref Meselesi (2014)
Aх ти, Истанбул / Ulan Istanbul (2014)
Обичай ме така / Beni Boyle Sev (2014)
Братя врагове / Dusman Kardesler (2012)

Бурджу Бириджик филми:

Два типа хора / İnsanlar İkiye Ayrılır (2021)
Фериде / Feride (2020)
С теб всичко е красиво / Her Sey Seninle Guzel (2018)
Много далеч, прекалено близко / Cok uzak fazla yakin (2016)
Не ми разказвай приказки / Bana Masal Anlatma (2014)

error: Content is protected !!