Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Бягството на Съла от сериала Завръщане

След многобройните опити на Съла от Завръщане да избяга идва момент, в който наистина успява. Тя убеждава Азад и Нарин (нейният брат и съпругата му) да избягат с нея и така да се спасят заедно от суровите традиции в град Мардин.

Разбира се за нейното бягство има подкрепата на Емре, който воден от чувствата си към нея е готов и на много повече. За всички бягството на Съла, Нарин и Азад е изненада, но това е така най-вече за Боран и майка й Бедер. От своя страна Боран загърбва скъпите спомени към Гезда, които пази дълбоко в себе си.

Бягството на Съла
Съла успява да избяга от Мардин, но не и от чувствата си към Боран.

Той стига до там, че освобождава стаята, в която са живели с нея и която е пазил в продължение на няколко години, така както си е била, когато е живял с Гезда. Причината за това е именно Съла и чувствата, които има към нея. Но докато Боран се освобождава от миналото си, Съла задейства плана за бягство обмислян от дълго време. Тя заедно с Нарин и Азад, отиват до дома на родителите й, където Съла се отдава на емоциите си и майчината обич, без да споделя за намеренията си. Майка й Бедер усеща, че дъщеря и се държи така като че ли се прощава с нея и до последно се надява тези нейни терзания да са напразни. След като излиза от бащиния си дом Съла заедно с Азад и Нарин се отправят към мястото, където трябва да се срещнат с Емре. Съла, разкъсвана от чувствата си към Боран и разделянето със семейството си е обзета от колебания за бягството, но Емре бързо я убеждава. Когато пристига в Истанбул, Съла осъзнава, че живота й в Мардин и близките хора, които оставя там са я променили изцяло. Тя си дава сметка за всички хубави моменти, който е преживяла там, но знае, че няма връщане назад.
С бягството на Съла от сериала Завръщане живота на нейните родители Бедер и Джелил ще се промени завинаги. Върху тях ще се стоварят строгите обичаи, но не те са най-голяма им болка, а липсата на техните деца, чиито живот е под заплаха.
За Нарин и Азад, новият живот в Истанбул се различава от очакванията им. Те не виждат как биха могли да нарекат охраняваната къща, в която живеят свой дом и осъзнават, че са се превърнали в затворници преследвани от строгите традиции. Нарин е обзета от угризения, че е избягала от близките си и за това, че е предала доверието на брат си. Тя е и тази, за която бягството е струвало най-много.
Как ще се развие историята на Съла и Боран от Завръщане, след като бяга от него, както и тази на Нарин и Азад, които са готови на вичко един за друг, може да разберете от сайта за турски сериали TurskiSeriali.com.

error: Content is protected !!