Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Вавилон (Babil)

Главният герой в сериала „Вавилон“ (Babil) се казва Ирфан. Той е професор и доскоро е бил идеален модел за подражание. Умен, красив, интелигентен мъж, привличащ вниманието не само с винаги безупречния си външен вид, но и с достойното си и отговорно поведение. В този момент всичко в живота му е перфектно. Съпругата му го обожава и заедно отглеждат любимия си син. Въпреки това, като икономист и учен, професорът поддържа различни възгледи не само за икономиката, но и за политиката и активно популяризира идеите си в съзнанието на своите студенти. Ръководството на университета не одобрява това и не след дълго той е отстранен от работа.

Вавилон Babil
Вавилон (Babil) сериал – герои, актьори, сюжет и персонажи.

Това обаче не са всички неприятности, стоварили се за една нощ върху плещите на главния герой от сериала „Вавилон“ (Babil). Ирфан не може да си намери нова работа поради факта, че името му е включено в така наречения „черен списък“ и сега нито един уважаващ себе си университет не желае да го наеме. В същото време синът му е диагностициран с тежко заболяване, което изисква спешно лечение. За да разреши всички проблеми, той се нуждае спешно от голяма сума пари.

Отчаян, Ирфан решава да последва примера на своя приятел Егемен, който работи в сферата на недвижимите имоти. Използвайки хитрост и сръчност, двамата започват да извършват измамни, благодарение на които финансите им се увеличават. Те бързо успяват да постигат целта си, но парите не им донасят щастие. Престъпната им дейност привлича вниманието на служителите на закона както и на престъпниците. Ирфан, който е загрижен само за здравето на сина си, се опитва да не обръща внимание на това.

Може да разберете как ще завърши тази история, като гледате всички епизоди на турския драматичен сериен филм „Вавилон“ (Babil) в ефир или онлайн, до неговият финал и последен епизод. В сериала участват Аслъ Енвер, Халит Ергенч, Бирдже Акалай, Озан Гювен, Месут Акуста, Нур Феттахоолу и др.

error: Content is protected !!