Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Великолепен тандем (Muhteşem İkili)

Турският сериал „Великолепен тандем“ (Muhteşem İkili) разказва за неуморната работа на едно полицейското управление в Истанбул. Сюжетът на сериала е адаптация на известният американски филм „Танго и Кеш“.
Както е известно, в наши дни полицейската дейност в големите градове е много опасна и рискова. Особено когато става въпрос за борба с добре организирана престъпност и то в многомилионния град Истанбул.

Великолепен тандем
Великолепен тандем сюжет, герои, актьори и персонажи.

При такива условия не е достатъчно полицаят винаги да е нащрек и да се справя добре. Служителите на реда трябва да имат специални качества – твърд, волеви характер, съчетан със специфично мислене. Само комбинацията от много качества и съвременни технологии ще дадат възможност на полицаите да се изправят срещу съвременната престъпност – оборудвани с компютри, видеокамери, дронове и не на последно място невероятна хитрост и находчивост.

Главните герои в сюжета на сериала „Великолепен тандем“ (Muhteşem İkili) са двама полицаи. Единият от тях се казва Мерт Барджа (Ибрахим Челиккол). Той е смел и силен полицай, който често влиза в схватка с чуждестранни и местни банди. Не отдавна той е загубил своята любима съпруга. Визуално изглежда небрежен и често небръснат, но това по никакъв начин не му пречи да се справи перфектно със своите служебни задължения.

Полицаят Мерт Барджа е истински професионалист и уважаван от районното полицейско управление, в което работи. За да победи обаче най-мощния клан в Истанбул силите му не са достатъчни. За това той е прикрепен към второто супер ченге в града. Това е Мустафа Керим Джан (Керем Бюрсин), който е истински интелектуалец. Той често е в добро настроение, спретнат и учтив – пълна противоположност на своя партньор Мерт. Двамата полицаи са обединени от желанието да намерят и унищожат бандата контролираща целия мегаполис.

Интригата в турския сериал Великолепен тандем (Muhteşem İkili) се заплита, когато мафиотите решават да настроят двамата партньори един срещу друг. Ще успеят ли да се справят с това обаче, ще узнаем гледайки този турски сериал до неговия финал.

Сериалът е популярен още с името „Великолепният тандем“. Всичките епизоди, в които е създаден са 12, с продължителност около 140 минути всеки. Други актьори участващи в главните роли са актрисите Йозге Гюрел и Йойкю Карайел, която е позната на българската публика с участието в сериала Север Юг.
Не пропускайте екшън епизодите на сериала „Великолепен тандем“ (Muhtesem Ikili) до неговия последен епизод, които са налични и онлайн.

error: Content is protected !!