Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Влад – румънски сериал

Румънският сериал „Влад“ е завладяваща история, в центъра на която е предателството, желанието за отмъщение и способността да се преоткриеш.

Сюжетът на сериала „Влад“ разказва за Адриан, който отива в затвора без да е виновен. Той е чаровен млад мъж с желание за успешен и вълнуващ живот. Неговата съдба обаче се преобръща за един миг. Завърнал се от чужбина, на Адриан му предстои да сключи брак с Елиза, която е жената на мечтите му. Той е лудо влюбен в нея и чака този момент с нетърпение. Най-добрите му приятели се казват Лео и Стефан. За него те са изключително ценни, а доверието му към тях е безрезервно. Всичко за главният герой на сериала „Влад“ изглежда повече от перфектно, но в един момент, най-неочаквано всичко се променя…

Влад
Всичко за румънския сериал и филм Влад – сюжет, персонажи и актьори.

Най-изненадващо Адриан се оказва арестуван. Свързват го с местопроизшествие, завършило с обир и убийство. Въпреки че няма нищо общо със случилото се, той попада зад решетките, получавайки наказание от 10 години. С течение на времето, което прекарва там, Адриан постепенно губи връзката между себе си и годеницата му Елиза. Губят се също и отношенията му с неговите близки и „верни“ приятели Стефан и Лео. През времето прекарано там, Адриан се опитва да анализира ситуацията и идва момент, в който у него възникват съмнения дали случилото се не е било планирано от неговите най-близки приятели и годеницата му Елиза.

Осем години години по-късно главният герой от серийния филм „Влад“ измисля план за бягство. Той е намерен в състояние, което медиците определят като несъвместимо с живота. Той е обявен за мъртъв. Успял да заблуди всички, Адриан излиза на свобода. За да прикрие външността си, той променя лицето си до неузнаваемост, чрез пластични операции. Променяйки както външният си вид, така и името си на Влад, неговата самоличност вече е друга, а мисията му е само една – да отмъсти на тези, които са съсипали не само мечтите му, но и неговият живот. Влад се сближава отново с бившата си годеница Елиза, към която все още изпитва силни чувства.

Сериалът „Влад“ напомня по-сюжет на турският сериал „Езел“, но има и френски мотиви, доближавайки се до историята пресъздадена от творбата „Монте Кристо“. Първият сезон на продукцията „Влад“ е създаден през 2019г. и става изключително популярен в Румъния. Общо сезоните на сериала са 4, като неговият последен епизод финал е заснет през 2021 година. Освен в родината си както и онлайн, всички епизоди на филма са излъчени в Канада и Италия, където рейтинга и популярността му са впечатляващи. В началото на 2021г. сериите на криминалната поредица започват да се излъчват и по българския ефир с бг аудо. Главните актьори участващи в серийния филм „Влад“ са изиграни от Адриан Нартеа (Влад), Ангел Дамян (Адриан), Олимпия Мелинте (Елиза), Емилиан Опера (Лео) и Андрей Арадиц (Стефан).

error: Content is protected !!