Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Време за любов (Sevmek Zamanı)

В центъра на сюжета на „Време за любов“ (Sevmek Zamanı) е младото момиче с весел характер на име Фирузе (Дениз Ъшън). Като дете тя губи родителите си, но това не я е сломило напълно. Въпреки оскъдното си финансово състояние, решителната Фирузе прави всичко възможно, за да постигне успех в живота. Тя е студентка, а в свободното си време работи усилено, за да издържа братята си – по-големият Ферит (Топрак Джан Адъгюзел) и по-малкият Йомер (Онур Гьозетен), както и Мухсин (Мутталип Мюждеджи), който е техен осиновител. Всички те са създали любящо и грижовно семейство, живеещо в хармония.

Трудните години са в миналото и сега животът на Фирузе протича гладко. Но изведнъж всичко се променя за една нощ и спокойният живот на главната героиня от сериала „Време за любов“ (Sevmek Zamanı) се преобръща, когато пътувайки на ферибота, среща млад мъж на име Каан Керимоглу (Илхан Шен). Момичето изпуска кърпичка, на която са гравирани инициалите на името й. Каан я намира, с надеждата един ден отново да срещне това очарователно момиче. Седмица по-късно те се срещат отново на ферибота.

Време за любов Sevmek Zamanı
Време за любов (Sevmek Zamanı) сериал – герои, персонажи, сюжет и актьори.

Малко по малко Фирузе се влюбва в Кенан, но потапяйки се в историята на любовта и страстта, научава че миналото на нейното семейство се завръща години по-късно. Освен това Каан пази ужасяваща тайна. Когато тази тайна бъде разкрита, животът на никого няма да е както преди, след което ще започне най-трудното изпитание за Фирузе. Всъщност Каан е член на местна банда – нещо което не може да разкаже на своята любима.

Какво ще се случи с Фирузе и Каан, дали ще запазят любовта си, ще узнаем гледайки всички епизоди на сериала „Време за любов“ (Sevmek Zamanı) до неговият финал и последен епизод. Серийният филм, който се изпъчва по Атв, както и онлайн, е популярен още със заглавието „Време за обичане“. Актьорите участващи в този сериен филм са Илхан Шен, Дениз Ъшън, Серенай Акташ, Чаадаш Онур Йозтюрк, Беран Сойсал Зейнеп Оймак, Дерия Пънар Ак, Джанер Солмаз Топрак Джан Адъгюзел, Онур Гьозетен и др.

error: Content is protected !!