Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Всичко за брака (Evlilik Hakkında Her Şey)

Разводът винаги е изпитание не само за двойката, но и за адвокатите, представляващи интересите на бившите съпрузи. Именно професията адвокати, специализирани в бракоразводни дела, са избрали да практикуват трите сестри, които са главните героини в турския сериен филм „Всичко за брака“ (Evlilik Hakkında Her Şey). Наскоро те са се преместили в Истанбул, където им е предложена работа в престижна адвокатска кантора. Всеки техен ден преминава в сблъсъци и конфликти между бивши съпрузи, разделяне на родителски права и имущество. Всеки ден сестрите виждат сълзи на отчаяние или гняв в очите на своите клиенти. За да спечелят всеки следващ случай, всяка от сестрите отделя всичките си сили за работа, но не им остава никакво време за техния личен живот. След като са видели достатъчно страдания от страна на своите клиенти, всъщност те дори не искат да търсят сродната си душа.

Всичко за брака Evlilik Hakkında Her Şey
Всичко за брака (Evlilik Hakkında Her Şey) сериал, герои, актьори и персонажи.

След тихият и примерен живот в родния им град, на трите сестри никак не им е лесно да свикнат със суматохата на големия Истанбул. Постепенно обаче животът им се променя. Сестрите свикват с новият ритъм на живот и печелят уважението на своите колеги. Сестрите работят усилено, печелят поверените им случай един след друг. Струва им се, че най-накрая животът им се е върнал към обичайния си ход и че всичко върви повече от добре. Това обаче се променя с появата на баща им, когото сестрите не са виждали повече от тридесет години. Заедно с него изплуват тайни от миналото, които мнозина биха искали да забравят завинаги и които сега героините ще трябва да разгадаят.

В сериалът, чието първоначално заглавие беше „Раздяла“ (Ayrılık), участват Сумру Яврочук, Ийт Киразджъ, Гьокче Бахадър, Тюлин Едже, Гьокче Еюбоулу и др. Поредицата е създаден в 12 епизода и стартира в ефир и онлайн през 2021г. Не пропускайте всички епизоди на сериала „Всичко за брака“ (Evlilik Hakkında Her Şey) до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!