Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Всяка твоя сълза (Bir Litre Gözyaşı)

Историята в турският драматичен сериал „Всяка твоя сълза“ (Bir Litre Gözyaşı), режисиран от Серхан Шахин, се основава на реални събития. Телевизионният сериал е базиран на дневника написан от младо момиче на име Ай Кито, което се бори с ужасна болест в продължение на няколко години.

Сериалът „Всяка твоя сълза“ (Bir Litre Gözyaşı) разказва за младо момиче на име Джихан, което е изпълнено с надежда за светло бъдеще. В училище Джихан е сред най-добрите ученици. Тя израства в голямо и сплотено семейство, в което всички си помагат. След като завършва училище решава да продължи образованието си в медицински университет. Джихан е свикнала с активния начин на живот, като дори играе баскетбол.

Всяка твоя сълза Bir Litre Gözyaşı
Всяка твоя сълза (Bir Litre Gözyaşı) сериал, герои, актьори, персонажи и сюжет.

Един ден родителите на героинята от сериала „Всяка твоя сълза“ (Bir Litre Gözyaşı)  започват да обръщат внимание на факта, че дъщеря им има проблеми с координацията си. Първите признаци на развиващо се сериозно заболяване се появяват в момента, когато момичето, опитвайки се да стигне до приемния изпит, пада на улицата. Помага й нейният връстник Махир (Мерт Язъджъоолу), който се оказва наблизо. Младият мъж също трябва да се яви на изпит, изпълнявайки желанието на своя баща, който е лекар. Джихан, както и Махир, успяват успешно да издържат изпита.

Ставайки студентка, Джихан (Мирай Данер) прави грандиозни планове за бъдещето си, но мечтите й са застрашени, когато стават известни резултатите от нейния медицински преглед. Оказва се че момичето е смъртоносно болно. Тя ще започне да губи равновесие, ще й бъде трудно да преценя разстоянието до видими обекти, освен това трудно ще координира движенията си. Джихан с помощта на Махир и своите близки не спира да се бори, а нейната решителност да прегърне живота е важен урок за това как хората никога не трябва да се предават или отказват.

Серийният филм „Всяка твоя сълза“ (Bir Litre Gözyaşı), популярен още със заглавието „Един литър сълзи“ е с участието на актьорите Санем Челик, Мирай Данер, Толга Текин, Полат Билгин, Мерт Язъджъоолу, Мехмет Айкач, Ердал Билинген, Мелис Хаджидж, Берфин Чироглу и др. Всички епизоди на сериала се излъчват с бг аудио в ефир, както и онлайн. Не пропускайте поредицата „Всяка твоя сълза“ (Bir Litre Gözyaşı) до нейния финал и последен епизод.

error: Content is protected !!