Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Вятърничав (Hercai)

Турският сериал Вятърничав (Hercai) показва на зрителите, че в живота както в приказките винаги има добри и лоши герои. В живота често се сблъскваме с неща, които си противоречат, като любов и гняв, семейство и врагове. Такива противоречия ще срещнат героите от турската телевизионен филм Вятърничав (Hercai).

Вятърничав Hercai
Вятърничав (Hercai) – герои, актьори, персонажи и сюжет.

Милото и красиво момиче на име Реян (Ебру Шахин), от малка се чувства като принцеса и си представя живота като приказка. Когато е била малка, нейната майка винаги и е разказвала приказки, в които има любов, доброта, справедливост, принцове и принцеси – приказки, в които мечтите винаги се сбъдват. Един ден, когато вече е възрастна млада жена, Реян среща човек на име Миран (Акън Акъньозю). От този момент момичето разбра какво всъщност представлява животът и каква е цената на щастието. Реян и Миран веднага усещат вълната на любовта един към друг, усещане което е допълнено от дълги и интересни разговори, срещи очи в очи, страстни погледи и комплименти. Но не всичко в живота може да бъде толкова лесно и достъпно, колкото се иска на Реян. На пръв поглед всичко върви щастливо за влюбените, но има нещо, което е на път да ги раздели…

В същото време Миран има тайна почитателка и всичко се случва както в истинска приказка – принцесата винаги има своя съперничка, която се опитва да съсипе всичко. В този случай съперничка на Реян, за сърцето на Миран е нейната братовчедка Ярен, която е влюбена до уши в Миран. Но най-голямата пречка за двамата влюбени обаче, е дългогодишната вражда между двата рода Асланбей и Шадоолу, към които принадлежат. В продължение на 27 години Миран е отгледан с мисълта за отмъщение, подклаждана от неговата баба Азизе Асланбей (Айда Аксел). От малък Миран си спомня как е бил подготвян за отмъщение срещу един човек и така е бил лишен от любов и радост, съпътстван само от жажда за отмъщение. Неговата цел е да отмъсти на бащата на Реян – Насух Шадоолу (Маджит Сонкан).

Миран не знае как да обича или да бъде щастлив, той иска само отмъщение. А Рейян (Илай Еркьок), която е израснала като принцесите от приказките, вярва в чудесата, в щастливият край и безкрайната любов. След като пътищата на Миран и Реян се пресичат обаче, те се влюбват лудо един в друг. Но въпреки това Реян е дъщерята на неговия враг, на когото той се е клел да отмъсти. Миран обаче не може да контролира ума и сърцето си. За първи път той се страхува, че няма да може да изпълни мисията си, а ще се предаде на милостта на любовта – любов родена от желанието за отмъщение…

Ако Миран иска да поддържа връзка с Реян , тогава ще трябва да прости на онзи, когото смята за свой враг. Ако все пак реши да изпълни задължението си към своето семейство, тогава ще трябва да се сбогува с възможността да живее в любов и да бъде обичан. Как ще завърши тази интригуваща история? Може ли любовта да надделее над отмъщението? Кого ще избере Миран – Реян или нейната братовчедка Ярен?

Действието на турския филм Вятърничав (Hercai) се развива в Мидят и Истанбул. Състои се в 3 сезона и се излъчва както с бг аудио в българския телевизионен ефир, така и онлайн с бг субтитри. Всички епизоди в оригинален вид са с продължителност около 150-160 минути. В България всички серии са с времетраене около 45 минути, а неговият последен епизод финал е заснет и излъчен през 2021 година. Сред участващите актриси и актьори в сериала Вятърничав (Hercai) са Илай Еркьок (Рейян), Акън Акъньозю (Миран), Илай Еркьок (Рейян), Гюлчин Сантърджъоулу (Султан Асланбей), Оя Унустасъ (Гьонюл Асланбей), Серхат Тутумлуер (Хазар Шадоулу), Ахмет Тансу Ташанлар (Азат Шадоулу), Гюлчин Хатъхан (Хандан Шадоулу), Сердар Йозер (Джихан Шадоулу), Фериде Четин (Зехра Шадоолу) и др.

error: Content is protected !!