Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

В добри и лоши дни (İyi Günde Kötü Günde)

Сериала „В добри и лоши дни“ (İyi Günde Kötü Günde) разказва интересна история, чието послание е че всички наши действия ни се връщат като бумеранг. След като изоставя булката пред олтара, младоженецът дори не подозира какво ще се случи с него.

Главна героиня на сериала „В добри и лоши дни“ е Лейля Ертекин. Тя работи като организатор на сватби и се справя отлично с работата си, така че винаги има достатъчно клиенти. По време на едно от бизнес пътуванията си тя среща красив собственик на хотелска верига на име Сарп (Озан Долунай). Младежът е пленен от красотата на Лейля и бизнес отношенията бързо се развиват в романтични. Сарп много скоро предлага на Лейля да узакони връзката си. Разбира се, момичето се съгласява!

В добри и лоши дни
В добри и лоши дни сюжет, герой, актьорски състав и герои.

Като професионален организатор на сватби, Лейля организира събитието по собствен сценарий. Това е наистина уникално тържество, където всичко е от най-висок стандарт. Лейля въплъщава всичките си мечти и идеи за перфектната сватба. Но се случва неочакваното, което оставя болка в сърцето на младата булка за дълго време. Най-щастливият ден в живота на булката се превръща в истинска трагедия.

Идва сватбеният ден, всички гости са събрани, булката е много изнервена. Тя очаква тържеството да бъде уникално и запомнящо се събитие. Но времето минава и младоженецът не идва пред олтара. В деня на сватбата си той решава да напусне булката, без да посочи причина. Това е голям удар за Лейля. За да не си спомня срама и личната си трагедия, тя се захваща напълно за работа. Но съдбата й дава шанс да отмъсти на небрежния младоженец.

Един от клиентите на Лейля е очарователното, но много взискателно момиче на име Мелиса. Цялата интрига е че Мелиса е бъдещата съпруга на самия Сарп, оставил главната герой пред олтара. Сега Лейля има чудесна възможност да отмъсти на мъжа, който я е изоставил. Какво ще прави тя?

В процеса на подготовката за сватбата, Лейля трябва много често да се среща със самия Сарп и неговата очарователна булка. Отношенията са напрегнати до краен предел, но Лейля не може да покаже не професионализъм. Ще успее ли да устои на изкушението и да не съсипе новата сватба на бившия си годеник? Ще може ли Лейля да организира сватба на най-високо ниво, без да обръща внимание на миналото?

Турският сериал „В добри и лоши дни“ (İyi Günde Kötü Günde) ни кани да разберем как ще бъде решен любовният триъгълник. Бумерангът за отмъщение със сигурност ще се върне при измамника в най-неочаквана форма. В крайна сметка сега съдбата на сватбата му е в ръцете на Лейля, която има свои представи за тази сватбата.

Потопете се в света на турската култура, интриги и тайни на главните герои от сериала „В добри и лоши дни“ (İyi Günde Kötü Günde). Гледайки с бг аудио всички онлайн епизоди на серийния филм „В добри и лоши дни“ до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!