Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

В края на нощта (Gecenin Ucunda)

В турският сериал „В края на нощта“ (Gecenin Ucunda) се разказва за очарователното младо момиче на име Маджиде (Неслихан Атагюл). Тя произхожда от бедно, но порядъчно семейство. Младата привлекателна жена мечтае за щастлив семеен живот и материална сигурност. Въпреки това, в резултат на неуспехи, изпитания и плачевни любовни отношения, героинята на сериала остава самотна майка, работи за скромна заплата и отглежда сама дъщеря си. Монотонността, безнадеждността, страстното желание да промени живота си и този на своето дете към по-добро, я тласкат да се премести в Истанбул. По време на пътуването за Истанбул, Маджиде случайно среща млад мъж на име Ахмет (Сарп Левендоглу), който е от богато семейство. Въпреки липса на чувства към него, тя все пак решава да стане негова съпруга, като по този начин се стреми да осигури комфортно съществуване за себе си и дъщеря си.

В края на нощта Gecenin Ucunda
В края на нощта (Gecenin Ucunda) сериал – актьори, герои, персонажи и сюжет.

Всичко това води младата жена в дома на нейният нов съпруг, където се потапя в света на семейни интриги, огромни тайни, големи пари и борба за власт. След като се запознава с членовете на семейството, главната героиня на сериала „В края на нощта“ (Gecenin Ucunda) се влюбва лудо в по-големия брат на Ахмет – Казъм (Кадир Доулу). Той е властен и прекалено богат бизнесмен. Момичето става обсебена от любовта и привързаността си към него. Дори фактът, че Казъм е женен мъж и живее щастлив живот със съпругата си, не я спира да се бори за неговото внимание. В резултат на това Казъм забелязва упоритостта на Маджиде, но се оказва изправен пред труден избор, разбирайки колко много е влюбен по-малкият му брат в Маджиде.

Постепенно Казъм се влюбва в съпругата на по-малкият си брат, която му отвръща със същото. Но и двамата имат брачни отношения и за това се срещат тайно. Романсът им е пълен с искреност, топлина и силно привличане един към друг. Двамата са готови да прекъснат брачните си връзки и открито да заявят чувствата си един към друг. Междувременно в семейството на Казъм се случва трагедия. Освен това взаимоотношенията им са разкрити, а това изправя Маджиде и любимия й Казъм пред нови изпитания.

Какво предстои да се случи в сериала „В края на нощта“ (Gecenin Ucunda) ще разберем гледайки всички епизоди до неговият финал и последен епизод, който се излъчват онлайн и в ефир по Star TV. В серийният филм участват Неслихан Атагюл, Туба Юнсал, Кадир Доулу, Сарп Левендоулу, Йозге Йоздер, Зухал Олджай, Бертан Аслани, Ебру Айкач, Бестемсу Йоздемир, Шенджан Гюлерюз и др.

error: Content is protected !!