Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

В очакване на пролетта (Baharı Beklerken)

Главните герои в турския сериал „В очакване на пролетта“ (Baharı Beklerken) са мъж на име Йомер и жена на име Ипек. Двамата се влюбват един в друг и тази любов се превръща в гаранция за семейното им щастие. Великолепната им сватба запечатва сърцата и душите на двойката влюбени. Освен това разбират, че скоро ще станат родители. Йомер (Фатих Айхан) обгражда жена си с още повече любов и грижа, чакайки раждането на първото им дете.

В очакване на пролетта (Baharı Beklerken)

В очакване на пролетта (Baharı Beklerken) сериал – герои, сюжет, актьори и персонажи.

Тяхното щастие и радост обаче са застрашени от завистта на братовчеда на Ипек – Халил (Шериф Бозкурт) и неговата съпруга Неслихан. Те гледат с омраза и злоба на проспериращото семейство и искат да им заграбят всичко. Двама злодеи измислят коварен план, чрез който да получат цялото им богатство, унищожавайки щастието и радостта на Йомер и Ипек. Те натопяват Йомер за престъпление, което не е извършил. Така го вкарват в затвора за няколко години по обвинение за кражба. Ипек не успява да устои на този смазващ удар. Започват преждевременни контракции и изтощената жена, почти умираща при раждането, ражда очарователна, но недоносена дъщеря, която дори няма време и не може да държи в ръцете си. Злобната Неслихан отнася новороденото момиченце далеч от Ипек, като й съобщава, че дъщеря й е починала. Всъщност Неслихан води момиченцето при човек на име Кадир, на който заповядва да го унищожи.

Бракът между Йомер и Ипек се разпадна. Скърбящата Ипек не може да преодолее загубата. Години по-късно Йомер е той освободен от затвора. Той е погълнат от скръб и жажда за отмъщение срещу хората, които са го наклеветили. Първо Йомер решава да стабилизира финансовото си състояние, за да има някаква тежест в обществото. Така след години в чужбина успява да натрупа огромно състояние. Той се завръща отново, за да докаже своята невинност и да отмъсти за причиненото му зло и за отнетото му щастие.

Нито Йомер, нито Ипек обаче не знаят, че мъжът на когото е заповядано да погуби новороденото момиче, не е могъл да извърши такова зло. Той отглежда момичето, която я е кръстил Бахар (Baharı Beklerken) като собствена дъщеря. Когато Кадир започва да изпитва финансови затруднения, той си спомня за „злата“ жена Неслихан (Есин Дживангил) и решава да я изнудва, заплашвайки да разкаже за зверството, извършено от нея и съпругът й преди няколко години …

Как ще се развие историята във вълнуващият турски сериал „В очакване на пролетта“ (Baharı Beklerken), може да проследите гледайки онлайн всички епизоди до самия финал и последен епизод на този завладяващ със своя сюжет турски сериен филм.

error: Content is protected !!