Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

В очакване на слънцето (Gunesi Beklerken)

Серийната турска драма „В очакване на слънцето“ (Gunesi Beklerken) има елементи на комедия и детективска история. Тази завладяваща и трогателна история разказва за приятелство, любов и семейни отношения. В главната роля участва Керем Бюрсин, познат на зрителите от сериала Почукай на вратата ми.В началото на сериала „В очакване на слънцето“ зрителите ще се срещнат с Демет Йълмаз-Гюзел и нейната дъщеря на име Зейнеп Йълмаз-Сайер. Те са израснали в малкия провинциален град Гьолязи. Всъщност това е голямо село, където всички жители се познават. Демет има собствен магазин, който носи на семейството й малки доходи, но жената няма други възможности за печелене на пари. Тя трябва да работи усилено, за да поддържа бизнеса си, колкото и малък да е той.

В очакване на слънцето
В очакване на слънцето сериал – актьори, герои, персонажи и актьорски състав.

Един ден стар познат на Демет, живеещ в Истанбул, кани жената да се премести с дъщеря си в неговия град. Отивайки там Зейнеп (Ханде Доандемир) става ученичка в престижно училище. Там тя учи със симпатичен младеж на име Керем (Керем Бюрсин), чиито богати родители му осигуряват всичко, от което се нуждае, но не обръщат дължимото внимание на своят сина. Керем се чувства като истински  „цар“ в училището, тъй като тази образователна институция е собственост на баща му. Той обича да се подиграва на другите ученици, една от които е и Зейнеп.

От друга страна, малко хора осъзнават, че всъщност Керем се смята за много самотен. Той няма никакви приятели. Срещата със Зейнеп, обаче напълно преобръща живота му. Той се влюбва в това момиче, но се държи доста странно към нея, тъй като се притеснява да признае чувствата си към красавицата.

Гледайки сериала „В очакване на слънцето“ (Gunesi Beklerken) онлайн с бг субтитри или по телевизията с бг аудио, ще разберете как ще завърши тази напрегната от една страна и трогателна от друга любовна история за двама млади. По пътя към личното щастие Керем ще трябва да преодолее не само егоизма си, но и противопоставянето на родителите си, които вярват, че произхождащата от бедно семейство Зейнеп, изобщо не му подхожда. Гледайте сериите на този турски сериен филм до неговият финал и последен епизод, защото сюжетът си заслужава.

error: Content is protected !!