Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Госпожа Фазилет и нейните дъщери

В турският сериал „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“ се разказва за госпожа Фазилет Чамкъран (Назан Кесал), която мечтае да забогатее през целия си живот. Тя не е успяла да постигне тази си цел и живее в беден квартал. След смъртта на съпруга си тя става главата на семейството. Тя живее заедно с двете си дъщери Хазан ( Дениз Байсал ) и Едже (Афра Саракоглу). Фазилет отглежда дъщерите си в бедност, но никога не се отказва от желанието си за по-богат живот. Така майката започва да използва по-малката от своите дъщери Есе и иска да я направи модел или актриса. В преследването на тази цел тя дори не се интересува от образованието на дъщеря си и я води от едно прослушване на друго.

Госпожа Фазилет и нейните дъщери
Госпожа Фазилет и нейните дъщери – сюжет, актьори и история в серала.

Другата й дъщеря Хазан не одобрява отношението на майка си и крие своята красота. Тя носи неподходящи дрехи и работи като треньор във фитнес зала. Тя обвинява майка си за смъртта на баща си и изобщо не се разбира с нея. Хазан смята, че Фазилет не я обича поради факта, че майка й е трябвало да се прости с мечтите си след нейното раждане. Хазан става най-голямото препятствие пред мечтите на Фазилет, упреквайки я че използва Едже за собствените си цели.
Животът на Фазилет Чамкъран и дъщерите й се променя драстично, когато попаднат на заможното и престижно семейство Егемен…
Хазъм Егемен и Севинч Егемен имат богат живот и живеят щастливо в голямо имение в Истанбул. Те имат трима сина и една дъщеря: Гьокхан, Яъз, Синан и Селин. Гьокхан Егемен (Толга Гюлеч) е най-големият син в семейството, който е женен за Ясемин (Хазал Тюресан). Яъз (Чаалар Ертуурул) е любимият син, защото е много успешен, надежден и зрял. Той работи в семейния бизнес, който ръководи заедно с баща си. Синан (Алп Навруз) е най-малкият син в семейството, той е безгрижен женкар. Въпреки че е сгоден, продължава да се вижда с други жени.
До къде ще стигне госпожа Фазилет използвайки нейните дъщери, за да стане богата ще видим от епизодите на турският сериал „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“ гледайки го до неговия финал.
Сериалът „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“ (Fazilet Hanım ve Kızları) е заснет в 2 сезона, които се излъчват по българските телевизии с бг аудио. Заснет е в 50 оригинални епизода с продължителност около 150 минути. В България се излъчва с продължителност около 45 минути, а неговият последен епизод е епизод 174.

error: Content is protected !!