Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Гост (Misafir)

Трогателният турски сериал „Гост“ (Misafir) разказва за успешния полицай Ердем (Буура Гюлсой), който преживява трудни моменти в личния си живот. Преди три години съпругата му е починала и сега Ердем трябва не само да пребори вътрешна си рана и да се справи с трагедията, но и да се грижи за трите си деца – Топрак, Денис и Балим. Един ден Ердем решава да вечеря с децата си. По пътя към ресторанта обаче става свидетел на това как непозната жена се опитва да се  хвърли в реката.

Гост Misafir
Гост (Misafir) сериал – сюжет, герои, актьори и персонажи.

Ердем който е полицай, избрал тази професия, за да стои винаги на страната на справедливостта и да защитава гражданите, не може спокойно да наблюдава случващото се и спасява непознатата. Тя се оказа младо момиче на име Гедже (Хазал Кая). Гедже е израснала без обичта на родителите си. Тя е била нежелано дете, нещо което майка й винаги и е напомняла, а баща си дори не познава. Всичко това се отразява на нейното психическо състояние.

Ердем отвежда Гедже в болницата. След като идва в съзнание, момичето твърди, че е загубило паметта си и че не може да си спомни коя е. Но всъщност Гедже се преструва. Така тя се опитва да започне нов живот. Притеснен за момичето, което е спасил, Ердем я завежда в дома си като свой гост, но всичко се оказало много по-сложно и объркващо, отколкото мъжът е очаквал. Докато е в домът му, младата жена започва да изпитва непознати досега за нея чувства – топлина, любов и обич, поради което не иска да напуска този дом. Така, благодарение на лъжите, започва нова любовна история между Ердем и Гедже. По този път към щастието двамата те ще трябва да преодолеят много изпитания. Междувременно Ердем научава, че колегата му Гирей (Озан Долунай), виждайки Гедже, се влюбва в нея от пръв поглед.

В този сериен филм участват познатите на българските зрители актьори Буура Гюлсой, Хазал Кая, Озан Долунай и др. Всички епизоди на сериала „Гост“ (Misafir) се излъчват по FOX, както и онлайн. Как ще се развият отношенията между Ердем и Гедже, дали ще открият щастието, ще разберем гледайки поредицата до самия последен епизод финал.

error: Content is protected !!