Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Гюлджемал (Gulcemal)

В центъра на сериала Гюлджемал (Gulcemal) е младият мъж Гюлджемал Шахин (Мурат Юналмъш), който като дете е изоставен от своята майка. Оттогава той и неговата сестра Гюлендам (Нилай Ердонмез) са принудени да се грижат сами за себе си. Години по-късно, братът и сестрата са изградили кариера и живеят луксозен живот, доказвайки на себе си и на околните, че могат да се справят с всичко, независимо от обстоятелствата. Години наред обаче, главният герой на сериала пази в сърцето си омраза към най-скъпия за него човек – своята майка. От всички неща, които е правил през годините, едно винаги е оставало недовършено – да отмъсти за предателството, което му е поднесла съдбата, когато е бил малко момче. Сега младият мъж замисля план за отмъщение и се завръща в Бурса, за да го осъществи.

Гюлджемал Gulcemal
Гюлджемал (Gulcemal) сериал – сюжет, персонажи, актьори герои.

Неговата цел е да отнеме всичко до последната вещ, собственост на неговата майка и да я принуди да поиска прошка. Намеренията на Гюлджемал обаче неочаквано са осуетени от очарователната млада девойка Дева (Мелис Сезен), с която се запознава в Бурса. Тя работи във фабрика, която е собственост на майката на Гюлджемал. Веселата и жизнерадостна Дева все още не осъзнава, че срещата с този мрачен мъж ще преобърне изцяло обичайния ѝ начин на живот. Обсебен от мисълта за отмъщение, Гюлджемал ще се изправи пред трудния избор между омразата към майка си и чувствата, които изпитва към Дева.

Как ще се развият отношенията между Гюлджемал и очарователната Дева, както и дали любовта ще успее да промени характера на младият мъж, ще разберем гледайки сериала Гюлджемал (Gulcemal), който се излъчва онлайн и в ефир по телевизия Fox, до неговият финал и последен епизод. В серийният филм участват актьорите Мурат Юналмъш, Нилай Ердьонмез, Мелис Сезен, Нилюфер Ачъкалън, Едип Тепели, Самет Каан Куюджу, Атила Шендил, Айда Аксел, Джахит Гьок, Еврен Дуял и др.

error: Content is protected !!