Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Гюлсерен от Твоят мой живот

Гюлсерен от „Твоят мой живот“ е грижовна майка, която отглежда самостоятелно своята дъщеря Хазал. Тя е разделена е с мъжа си Йозкан от много години и е принудена да съжителства с неговата сестра Кериман, с която не се разбират.

Гюлсерен от Твоят мой живот
Гюлсерен и Джихан – историята на една силна любов

За Гюлсерен от „Твоят мой живот“ единствения смисъл в живота е нейната дъщеря Хазал. Тя се опитва да я отгледа по един достоен и почтен начин, въпреки бедния живот, който води. Внезапно обаче живота й се обърква тотално, когато разбира, че преди 14г, в родилното отделение са разменили неволно новороденото й бебе с друго. Нещо повече, биологичните родители на дъщеря й Хазал са много богати и искат да се срещнат с нея. Всичко това кара Гюлсерен да се страхува, че ще загуби дъщеря си, от която никога не би се отказала. В същото време обаче, тя се запознава с родната си дъщеря Джансу, която удивително прилича на нея по характер и постепенно двете се сближат все повече.
Ситуацията обаче излиза извън контрол когато дъщеря й Хазал се запознава с биологичната си майка Дилара. Това е моментът, в който Гюлсерен си дава сметка, че може да загуби завинаги дъщерята, която сама е отгледала. Но Гюлсерен не е готова да загуби най-ценното в живота си и е готова на всичко, за да задържи Хазал при себе си. Докато се случва всичко това Гюлсерен и биологичният баща на Хазал – Джихан постепенно се сближават. Двамата започват да изпитват симпатии един към друг, но дали ситуацията, в която се намират ще им позволи да изживеят чувствата си пълноценно или това само би усложнило всичко още повече. По между им ще застанат Дилара – дългогодишната съпруга на Джихан, Йозкан – мъжът на Гюлсерен (Нургюл Йешилчай), който отново се завръща, Керинам – неговата сестра, Алпер – съдружника на Джихан, който чака удобен момент, за да вземе бизнеса му и Рахми – бащата на Джихан, който е против връзката им .
Дали Гюлсерен от „Твоят мой живот“ ще успее да запази дъщеря си Хазал, как ще се развият отношенията й с биологичната й дъщеря Джансу и дали Гюлсерен и Джихан ще успеят да извоюват любовта си, ще откриете тук на сайта TurskiSeriali.com.

error: Content is protected !!