Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Гюлтен от Север юг

Гюлтен от Север юг (майката на Джемре) е отговорна и грижовна майка, чиято цел в живота е щастието на Джемре. Тя работи в собствен фризьорски салон, разведена е, с тежък брак зад гърба си и се опасява, че дъщеря й може да преживее същото. Тя е толкова отдадена на загрижеността към нея, че често прекалява, което става причина за скандали между тях. Техните отношения освен като дъщеря и родител, на моменти са и като на приятели. Ето защо тя играе важна роля в живота на младото момиче, което ще преживее твърде много, търсейки своята любов.

Гюлтен от Север юг
Гюлтен от Север юг и отношенията и с дъщеря й Джемре.

Гюлтен от Север юг се опитва да напътства Джемре както в любовните й отношения така и в работата, като я подтиква да стане актриса. Това е била мечтата на самата нея, но след като сключва брак прекалено млада, мечтите й никога не се осъществяват. Встъпила в брак твърде рано, Гюлтен не иска тази грешка да сполети и собствената й дъщеря. Грешката направена в миналото дава отражение на действията й и до днес. Тя използва всеки удобен момент да разубеди Джемре да не поема по нейния път. По този начин, окуражавайки дъщеря си да следва мечтите й, които е имала на нейните години, Гюлтен се опитва не само да я предпази, но и да осъществи собствените си мечти. Но за Джемре целите в живота са съвсем други. За разлика от нея, тя е изпълнена с надежда за бъдещето, което я очаква с Гюней. Въпреки нейните съвети младото момиче е убедено, че това е пътя към щастието й.
Сигурна че дъщеря й няма да е щастлива, Гюлтен се опитва да я разубеди в намеренията си да се омъжи за Гюней. Именно Гюлтен е първата, която разбира за чувствата на Кузей (брата на Гюней), ставайки свидетел на драматичния му опит да сподели това с Джемре. Водена от майчинските си чувства тя пази дълго тази тайна и се опитва да убеди момичето да си намери друг мъж в живота, такъв който не е от това семейство.

Дали Гюлтен ще успее да убеди своята дъщеря да намери друг мъж, дали нейните съвети ще бъдат чути и на какво е готова самата тя в опита си да направи дъщеря си щастлива е прави изключително непредвидима… Дали Джемре ще намери това щастие, което толкова желае, дали ще се омъжи и дали ще бъде щастлива с Гюней или майка й ще се окаже права? За да разбере всичко това, Джемре ще трябва да поеме своя път, опитвайки се да изживее най-съкровеното – любовта си…
Ролята на Гюлтен в този турски сериал играе талантливата турска актриса Зерин Текиндор.

error: Content is protected !!