Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Гюней от Север юг

Гюней от Север юг е млад и предприемчив човек, който има големи амбиции. Като дете многократно прикрива и помага на по-малкия си брат Кузей, но без да подозира ще е в основата на неговото падение и разбити мечти… Неговата цел в живота е да завърши в престижен университет и така да си осигури по-добро бъдеще. За него над всичко останало е да успее в живота и да се превърне в един заможен човек. Но до къде е готов да стигне Гюней и дали всъщност ще постигне тази негова цел или ще се изгуби по пътя към нея…

Гюней от Север юг
Гюней от Север юг и всичко за него.

Идва момент, в който героят от този турски сериал е изправен пред първата стъпка, която трябва да направи – да кандидатства в университет. Тогава Гюней е повече от щастлив, че поема по пътя на успеха. С него е и приятелката му Джемре и двамата изживяват много хубави мигове. Всичко изглежда повече от прекрасно за младото момче, но съвсем скоро ще се случат събития, които ще преобразят живота му.

За Гюней от Север юг всичко върви по план. Един ден обаче, всичко това ще се промени завинаги както за него, така и за всички негови близки хора. Нищо няма да бъде както до сега. Неговият живот ще бъде променен и белязан за цял живот от събитие, което ще преобърне живота на цялото семейство.
Една трагична случка и дълбоко пазена тайна, ще го преследват ден и нощ…

Това което Гюней не знае е, че неговия брат Кузей също има чувства към неговата избраница. Идва момент, в който Кузей решава да признае чувствата си, но остава вцепенен, когато вижда собствения си брат с Джемре. Тогава за него не остава нищо друго, освен да се отдаде на мъката си. Така отива в бар, където се напива, а брат му отива да го прибере, не подозирайки за случилото се. Гюней се качва в семейната кола, тъй като Кузей не е в състояние да шофира. По пътя двамата се карат и не виждат преминаващ човек на пътя, който колата прегазва. Уплашени двамата се прибират при родителите си, които обвиняват невинния брат Кузей за случилото се. Когато идва полицията Кузей решава да поеме вината и влиза в затвора. Това е денят, който дава началото на една не само семейна, но и свързана с много съдби история.

Въпреки че Кузей плаща цената, за това че Гюней е извършил престъплението, това не променя факта, че Гюней е убиеца. Тази мисъл ще го преследва винаги и в някаква степен го превръща в негов длъжник… Но дали ще успее да превъзмогне вината си и до къде ще го отведе случилото се през онази съдбовна нощ, ще постигне ли живота, за който е мечтал с години или болката и амбициите в него ще го променят за винаги…

След инцидента нищо не е както преди, дори след като брат му излиза от затвора, за Гюней нещата се усложняват още повече. Вече Гюней е последен курс в университета, помага в семейната пекарна и работи в местен голф клуб. Това е клуба собственост на неговата колежка от университета – Бану, която е лудо влюбена в него и се опитва да го спечели с цената на всичко.
Гюней от Север юг мечтае възможно най-скоро да заживее с дългогодишната си приятелка Джемре и да започнат самостоятелен живот. Но дали Гюней е същия, който Джемре познава от толкова години и дали самата тя ще е щастлива с него? Ще успее ли да преодолее всичко? Дали ще изживее мечтите си? Дали ще запази себе си или случилото се и вината, която носи ще го променят за винаги…

Ролята на Гюней от Север юг се изпълнява от турският актьор Буура Гюлсой.

error: Content is protected !!