Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Давам ти дума (Обещавам ти, Sana Söz)

Сюжетът на новия турски детективски сериал „Давам ти дума“ (Обещавам ти, Sana Söz) започва с разследване на опит за убийство на млада сервитьорка. Тя се казва Айша Кахраман и е хвърлена от терасата от неизвестен извършител. Момичето оцелява, но все още е в кома.

Единият от главните герои на турския сериал „Давам ти дума“ (Обещавам ти, Sana Söz) е отговорният полицейски комисар на име Йомер (Еркан Петеккая), който незабавно се заема с разследването. Той винаги е бил отдаден на професията си и се отличава със смелост, честност и чувство за справедливост. Живее със съпругата си Айсел (Айчин Инджи), която не иска да има деца, както и с възрастния си баща Азми, който страда от болестта на Алцхаймер. Йомер е смятан е за истински професионалист и за това не е изненадващо, че е избран за разплитането на този случай. Той веднага осъзнава сложността на ситуацията, тъй като е трудно да се добере до информация уличаваща извършителя.

Давам ти дума (Обещавам ти, Sana Söz)
Давам ти дума (Обещавам ти, Sana Söz) сериал – актьори, персонажи, герой и сюжет.

Втората главна героиня от сериала „Давам ти дума“ (Обещавам ти, Sana Söz) е известна водеща на телевизионен канал. Тя е очарователно момиче на име Елиф Караджа (Нехир Ердоан). Омъжена е за адвоката Ердем Караджа (Серкан Алтунорак), с когото отглеждат деца близнаци – Дуру и Умут. Елиф е в крак със случващото се и е готова да проведе разследване със собствени сили. Инцидентът в градския хотел събира Елиф с главния комисар на отдела за убийства Йомер, след което те ще започнат да си сътрудничат. Така двамата централни героя са принудени неволно да се обединят в търсене на истинския убиец. Всеки от тях иска да завърши собственото си разследване и да не оставя престъпника на свобода. Разследването стига до задънена улица, тъй като потърпевшата не се откроява с нищо особено от останалите служители.

Скоро главният заподозрян за този инцидент се оказва синът на богатия бизнесмен Раза – Бора Демирджиоглу (Али Йонсьоз). За да спаси сина си, влиятелният Раза е готов на всичко. Какво още предстои в серийният филм „Давам ти дума“ (Sana Söz) известен още със заглавието „Обещавам ти“, предстои да разберем гледайки всички епизоди онлайн или в ефир до самия финал и последен епизод на сериала.

error: Content is protected !!