Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дар (Atiye)

Сериалът „Дар“ (Atiye) е заснет по книгата „Пробуждането на света“ на талантливия писател Шенгюл Бойбаш. Това е завладяваща история за необичайните способности на главната героиня, който усеща силно връзката си с древната цивилизация. Този турски сериен фентъзи филм е заснет през 2020 година.

Дар Atiye
Дар (Atiye) актьори, герои, актьорски състав персонажи.

Сюжетът в сериала „Дар“ (Atiye) се фокусира върху двойката Озан и Атийе, които живеят в Истанбул. Атийе (Берен Саат) е талантлива художничка със специален усет към красотата. Тя създава истински шедьоври, изпълнени с чувства и специални емоции. Успешната лична връзка с богат и обещаващ мъж й гарантира безоблачно бъдеще. Какво може да се обърка в такава връзка? Тази страхотна връзка обаче скоро ще приключи. Виновни ще бъдат мистериозните знания, които момичето има от детството си.

Друг важен герой от поредицата е археолог, който е сериозно запален по историята и сега провежда разкопки в древния комплекс Гьобекли тепе. Успехът му се усмихва и археологът на име Еркан намира древен артефакт в земите на Гьобекли тепе. Това място се смята за люлката на цивилизацията и съдържа много загадки.

След известни научни изследвания археологът Еркан стига до извода, че художничката Атийе по някакъв немислим начин е тясно свързана с древния артефакт. Дълго време археологът убеждава момичето да отиде с него до мястото на разкопките. Тя му отказва дълго време, не вярвайки в мистичния си произход. Но наистина е вярно! Всъщност от ранна детска възраст Атийе рисува мистериозен символ, който й се появява в сънищата.

Мистичната връзка между жената и магическото място на Гьобекли тепе се потвърждава допълнително, когато художникът се озовава в древен храм, разположен на мястото на разкопките. Момичето отива заедно с археолога в мистериозен древен град, за да разкрие на света вековна истина. Проблемът е, че артефактите се пазят от древни духове, с които само Атийе може да преговаря. Гледайки всички епизоди онлайн на сериала „Дар“ (Atiye) ще видим как ще бъде разкрита страшна тайна, която по един или друг начин ще повлияе на по-нататъшната съдба на Атийе.

Атийе забелязва, че уникалното място има пагубен ефект върху психиката и здравето ѝ. В съзнанието на момичето се случват сериозни промени, които не й се отразяват добре. Но само тя може да разкрие връзката между събитията от настоящето и тайните на миналото. Жената е толкова запалена по разкопките, че напълно губи връзка с реалността. С течение на времето тя осъзнава, че се намира в мистериозен свят, от който е почти е невъзможно да намери пътя на обратно. Какво ще се случи по-нататък в тази история? Ще може ли жената да се върне към реалния живот? Зрителят ще има възможност да узнае това, гледайки сериите на сериала „Дар“ (Atiye) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!