Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Девет сина (Dokuz Oguz)

Турският сериал „Девет сина“ (Dokuz Oguz) разказва за младият командос Томрис, който е натоварен със задачата да създаде специален екип за бързо реагиране при извънредни ситуации. Отрядът включва най-подготвените мъже и жени, които са успели да покажат най-добрите си способности във военното дело. Целта на този екип е да защитава хората от престъпниците и да предотвратява извършването на престъпления. В резултат на това Томрис събира 9 от най-добрите командоси. Командир на тази секретна група е капитан Батур с прякор Мрак, която е една от най-добрите и смели офицери. Запознаваме се с нея в момента, когато извършва операция по залавянето на престъпник, който преследва от няколко месеца. Междувременно мафията, бързо открива информация за създаването на специалната група и създава свой план за унищожаването на тези девет бойци. Престъпниците също така научават, че капитан Батур и полковник Томрис са начело на този екип и решават да започнат плана си с тях.

Девет сина Dokuz Oguz
Девет сина (Dokuz Oguz) сериал – сюжет, герои, актьори и персонажи.

Междувременно отрядът наречен Девет сина, състоящ се от офицерите Окан и Яшар, лейтенант Йигит и сержантите Еркан, Умай, Тимур и Боран, полагат клетва за вярност под командването на капитан Батур. Всеки от героите има своя история и минал живот, останал далеч назад. Сега те имат само една задача – да защитят обикновените хора, които са в опасност. В процеса на изпълнение на най-трудните задачи, героите на сериала „Девет сина“ (Dokuz Oguz) се сблъскват с различни престъпници, които ще се опитат да заловят.

Сериалът, чиито първи епизод стартира през 2023г., се излъчва както по телевизия Fox, така и онлайн. В него участват актьорите Кубилай Ака, Ясемин Аллен, Дениз Ъшън, Тунджер Салман, Сахра Шаш, Даахан Кюлегеч, Серхан Онат, Волкан Кескин, Мурат Данаджъ, Хакан Бояв, Мехмет Чевик и др. Не пропускайте епизодите на серийният екшън филм „Девет сина“ (Dokuz Oguz) до неговият финал и последен епизод, за да разберете какво ще се случи с неговите герои.

error: Content is protected !!