Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Демет Йоздемир (Demet Özdemir)

Актрисата Демет Йоздемир (Demet Özdemir) е родена в турския град Истанбул през 1991 г. След като живее няколко години в Истанбул, бащата на Демет, който е военен, е преместен в Бурса. Там минава и част от живота на момичето. След като завършва гимназия, Демет Йоздемир отива със сестра си в Анкара, където постъпва във Филологическия факултет. Въпреки това, още във втората си година, тя осъзнава, че иска да стане актриса. Поради тази причина тя се премества в друг университет.

Демет Йоздемир (Demet Özdemir)
Демет Йоздемир (Demet Özdemir) сериали, биграфия, личен живот и филми.

След като получава професионално театрално образование, Демет Йоздемир веднага е забелязана от режисьорите и така започва актьорската си кариера. До 2013 г. успява да вземе участие в 4 проекта. Нейната първа роля е в турския сериал „Ще ти кажа една тайна“, но популярността на актрисата идва след нейната роля на Айя в „С Русия в сърцето“.

Младата актриса участва също и в сериала Ягодова любов, чиито епизоди се излъчват и в България. В този сериал Демет Йоздемир за първи път в кариерата си играе главна роля. Тя разбра изключителната важност на тази роля, която може да й отвори вратите към участие в други телевизионни сериали с висок рейтинг. Актрисата се възползва брилянтно от даденият й шанс, като успява да спечели любовта на зрителите. В този филм Демет Оздемир се влюбва в екранния си партньор – актьора Юсуф Чим. Това до голяма степен определя бъдещия й личен живот. Двамата имат няколко годишна връзка, но се разделят.

филмография:

20219-2021 Домът в който си роден е твоята съдба / Doğduğun Ev Kaderindir

2018-2019 Свободен дух / Erkenci Kuş

2017 С кого танцуваш? / Sen Kiminle Dans Ediyorsun?

2016–2017 Номер 309 / No: 309

2015 – Ягодова любов / Çilek Kokusu

2015 – Tut Sözünü

2014 – С Русия в сърцето / Kurt Seyit ve Şura

2013 – Имам да ти казвам една тайна / Sana Bir Sir Verecegim

error: Content is protected !!