Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дениз Уур (Deniz Ugur)

Дениз Уур е една от най-ярките представителки на турското кино. Притежавайки ярък и запомнящ се външен вид, талант и невероятно изпълнение, още от първата си поява на сцената и в киното, тя веднага привлича вниманието и интереса на зрителите. Участвала е в повече от 20 филма и турски сериали, като освен това е написала и няколко популярни романа.

Дениз Уур
Дениз Уур биография, филми, сериали и снимки.

Тя е родена на 17 октомври 1973 г., а нейните родители са хора на изкуството. Нейният баща е популярен оперен певец, а майка й е балерина. Възпитана в блестяща творческа атмосфера, тя е родена за сцената. Когато Дениз Уур е била на 6 години, родителите й я записват в балетно училище в Истанбул. Предвиждали са й бъдеще като балерина, но още тогава тя решава да стане актриса. На 18-годишна възраст постъпва в университет със специалност актьорско майсторство.
Още докато е студентка, Дениз Уур вече активно работи в театъра и след като завършва, тя е поканена незабавно в Държавния театър в Истанбул. Почти едновременно с началото на нейната бърза и много успешна кариера в театъра, младата актриса получава много предложения да се снима във филми. През 2001 г. актрисата написва сценария за телевизионния сериал, озаглавен „Ще се омъжиш ли за мен?“, В него участва в творчески дует с втория си съпруг Исмаил Хакъ Сунат. Сериалът разказва за момче, влюбено в героиня, изиграна от самата Дениз Уур. Основният проблем на героя е, че той е необуздан, често изпада в гняв, успявайки да развали отношенията с всички около него. След доста обрати на сюжета, героите се събират и заживяват щастливо. Поредицата имаше зашеметяващ успех и беше показана няколко пъти по телевизията. Сериалът, който й донесе заслужено признание и любов е Огледален свят. В него тя играе Санем Илханлъ.През 2019г Дениз Уур участва в сериала Безмилостен град в ролята на Сехер. Консерватизъм, чувствителност към собствените си деца и чувство за достойнство са само част от качествата на Сехер от Безмилостен град. Тази роля на актрисата успя да спечели симпатиите на зрителите на турски сериали още от първите епизоди. Изглежда, че този образ е създаден специално за Дениз Уур. А запознавайки се с фактите от личния живот на актрисата, човек неволно направи паралели между Сехер и реалната съдба на актрисата.

Личен живот на Дениз Уур:
Въпреки забележителните успехи в професионалната сфера, личният живот на актрисата не е от най-успешните. Почти веднага след дипломирането си, когато е само на 19 години, тя се влюбва за първи път и веднага се жени, но след 3 години се развежда. По-късно тя среща голямата любов в живота си – актьора Исмаил Хакъ Сунат. Те се женят, а от този брак двамата имат син. Те живеят щастливо, докато не се случва злощастно събитие. Наблизо до техният дом живеело семейство, което с безкрайните си кавги и писъци нарушавало спокойствието на целия квартал. Исмаил (мъжът на Дениз Уур) се опитва да разговаря с кавгаджията, който обаче наръгва актьора с нож. Той почива на място. Три години актрисата е в дълбок траур. Следващият неин брак е с известен телевизионен водещ, но бракът им се разпадна, въпреки раждането на близнаци. Бащата на близнаците, след развода с Дениз Уур, за отмъщение й забранява да вижда децата, докато навършат 18 години. След дълги изпитания майката успява да възстанови справедливостта.

Всички тези дълбоки преживявания в личният живот на Дениз Уур не можеха да не повлияят на нейното здраве. През 2011 г. беше обявена ужасната диагноза рак на гърдата. Тя смело се бори с болестта и през 2012 г. беше успешно оперирана. Дениз Уур винаги отговаря на въпросите на журналистите, че дълбоката й вяра е помогнала да преодолее болестта.

error: Content is protected !!