Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дефне от Част от мен

В миналото Дефне от Част от мен претърпява неочакван инцидент с автомобил, в следствие на който младата жена не може да има деца. Дефне (Бегюм Кютюк Яшаролу) е съпруга на Кахраман.
Подтикната от желанието на Каймет и Зия Йорукхан (родителите на съпруга й) да има внук, Дефне се решава на стъпка, която в последствие ще се отрази на отношенията както със съпруга й Кахраман така и със всички останали. Това е сурогатното майчинство.
Дефне от Част от мен
Дефне от Част от мен и нейният съпруг Кахраман.

Въпреки че в началото съпругът й Кахраман е против това, той се съгласява, а свекърва й Каймет се заема със задачата да организира всичко. За това знаят само тримата и са твърдо решени да не споделят ситуацията с никой – дори и с останалите членове на семейството. Нещата обаче се объркват и поемат в посока, която никой друг не е очаквал. По време на процедурата се оказва, че всъщност дори сурогатното майчинство не е решение за това Дефне да има дете. Решена да има наследник обаче, свекърва й използва, не яйцеклетките на снаха си, а тези на сурогатната майка Елиф. Каймет е решена да запази това в тайна, но дали е възможно тя да не бъде разкрита?
Не след дълго тримата съобщават новината, че Дефне ще става майка, но не разкриват цялата истина. Дефне от Част от мен ще трябва да излъже, че тя носи бебето, нещо в което се включват и Кахраман (Йозджан Дениз) и неговата майка. Междувременно цялата ситуация постепенно започва да променя самата Дефне, както и отношенията със съпруга й. По време на бременността на Елиф (Хатидже Шендил), тя започва да се бърка в живота й като се опитва да я контролира във всичко, като например какво да облича, с какво да се храни и каква музика да слуша. Всичко това се случва под претекст, че тя носи нейното бебе и Елиф е длъжна да се съобразява с всичките й желания. Но това което всъщност тревожи Дефне е времето, което съпругът й отделя на Елиф.
До къде обаче е способна да стигне Дефне, дали ще разкрие коя всъщност е майката на бебето, което очаква и дали ще успее да запази Кахраман до себе си. Всичко това в турският сериал Част от мен.

error: Content is protected !!