Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Джанер Джиндорук (Caner Cindoruk)

Джанер Джиндорук е роден в град Адана през 1980 година. Той е зодия овен и е с височина 183см. Произхожда от театрално семейство – чичо му и двама му братя са известни актьори. Неговият баща е популярен турски писател, удостоен с няколко награди. Като дете Джанер Джиндорук не се затруднява в избора на бъдещата си професия. Двамата му по-големи братя постъпват в театралния университет и често водят по-малкият си брат на своите представления. Така той често прекарва време зад кулисите. Години по-късно, вдъхновен от актьорството, завършва консерваторията и започва да играе в театъра на родния си град. За първи път на театрална сцена се появява в постановката „Имението на Фехим паша“, където получава ролята на Юсуф. Това се случва през 1997 г. Актьорът посвещава повече от 10 години от живота си на театъра в Адана.

Джанер Джиндорук
Джанер Джиндорук – сериали, личен живот, биография и филми.

През 2006 г. Джанер Джиндорук напуска родният си град и заедно част от приятелите си от училище, се премества в Истанбул. Там започва активно участие във филмови роли. Освен това Джанер Джиндорук става режисьор и на няколко филма. Неговата първа роля като филмов актьор е през 2006 г. Тогава участва в международния филм „Интернационалът“ (Beynelmilel). Следват няколко роли в телевизионни сериали – „Пеперуди“ (Kelebekler), „Листопад“ (Yaprak Dökümü), „Господарката на чифлика“ (Hanimin Ciftligi) и др. През 2012г. участва във филмът „Сезонът на носорозите“ (Fasle kargadan), където си партнира със звездните актриси Моника Белучи и Берен Саат. След шеметният си успех, Джанер Джиндорук решава да си вземе кратка творческа почивка. Две години по-късно отново се появява по телевизията, но вече с главна роля. Това се случва в сериала „Между нас да си остане“ (Aramizda Kalsin).

През 2014 г. затвърждава позицията си на популярен турски актьор с участието си в сериала „Истанбулски улици“ (Istanbul Sokaklari). Поради ниски рейтинги обаче, тази поредица скоро е свалена от екран. Следват участията му в сериалите „Великолепният век“ (Muhtesem Yuzyil) и „Една жена“ (Kadın). През 2020 г. му е предложено да участва в сериала Мрежа от лъжи, където си партнира с актрисата Джансу Дере. Сериалът се превръща в тотален хит. Заслужава да се отбележи, че Джанер Джиндорук се е доказал не само като талантлив актьор, но и като режисьор.

Личен живот:
През 2009 г., по време на снимките на „Господарката на чифлика“ се запознава с Ебру Йозкан, с която имат връзка в продължение на 5 години. През 2014г., Джанер Джиндорук започва нова връзка с Гьокче Бахадър, с която също се запознава на снимачната площадка. Това се случва при заснемането на сериала „Между нас да си остане“ (Aramizda Kalsin). Година по-късно двамата се разделят. През 2017 г. има любовен романс с актрисата Фарах Зейнеп Абдула, с която играят в сериала „Великолепният век: Кьосем“, но след 4 месеца се разделят. През 2018 г. започва да се среща със Селин Шекерджи. Връзката им продължава до средата на 2019 г. Не е известно между Джанер Джиндорук и Джансу Дере да е имало връзка, извън снимачната площадка на сериала „Мрежа от лъжи“.

error: Content is protected !!