Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Джансу Гюрпънар от сериала Твоят мой живот

Джансу Гюрпънар от Твоят мой живот е младо, много чувствително и силно момиче. Тя е отгледана от Джихан Гюрпънар и Дилара Гюрпънар, но в последствие се разбира, че всъщност тя е дъщеря на Гюлсерен и Йозкан. Въпреки охолния живот, в който е отгледана, тя не е разглезено момиче.

Джансу Гюрпънар
Джансу Гюрпънар от сериала Твоят мой живот и всичко за нея.

Нещо повече – тя е добра, състрадателна и емоционална. Нейната страст е ездата, но първото място в състезанията винаги й се изплъзва, нещо което Дилара не може да приеме. След поредното състезание, на което не печели първото място, Дилара успява да разстрои Джансу и това става причина за инцидент, който момичето претърпява. Тогава става ясно, че Джансу няма кръвна връзка с родителите си Джихан и Дилара Гюрпънар.

Решена да открие истината за себе си и родните си родители, Джансу Гюрпънар успява да се вмъкне при архивите на родилното отделение, където е била родена. Така тя разкрива мистерията, че всъщност е била разменена с друго бебе, чиято фамилия е близка до нейната. Тя открива адреса на биологичните си родители и решава да се запознае с тях. При първата среща между нея и майка й Гюлсерен, момичето отново претърпява инцидент и е откарана от Гюлсерен в болницата.

Впечатлена от вниманието, което получава от биологичната си майка, нещо което й е липсвало в отношенията й с Дилара. Двете се виждат отново и Джансу споделя на Гюлсерен, че е нейна дъщеря. Постепенно двете се сближават много и Джансу се привързва силно към нея. Дилара също се сближава с биологичната си дъщеря Хазал, която е отгледана от Гюлсерен и това отдалечава още повече обърканата Джансу от нея.

В същото време отношенията между Джансу и бащата, който я е отгледал – Джихан- винаги са били много силни. Това не се променя и след като разбират за размяната на двете момичета в миналото. Джихан винаги я е подкрепял и обичал, като всъщност тя е най-важното в живота му. Друг който също я подкрепя безрезервно и който не е повлиян от тази ситуация е нейният брат Озан. Той не веднъж й помага в трудни моменти.

Отношенията между Джансу и Хазал (Алина Боз) обаче са изключително обтегнати. Това е така най-вече заради негативното отношение на Хазал, която се чувства измамена от съдбата, за това че не е могла да има живота, за който е мечтала и който според нейните думи й се е полагал.

Какво ще преживее Джансу в тази сложна ситуация, която повдига въпроси от рода на кое е истинското дете – това, което си родил или това което си отгледал, предстои да разберем гледайки турския сериал „Твоят мой живот“. А повече за актрисата която изпълнява ролята на Джансу – Лейля Танлар ще откриете на сайта.

error: Content is protected !!