Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Джансу Дере (Cansu Dere)

Джансу Дере (Cansu Dere) е родена в Анкара на 14 октомври 1980г. Израснала е в Измир, а образованието си завършва в Истанбул, специалност археология. Кариерата й в шоубизнеса започва през 2000г като водеща на детски предавания и няколко модни ревюта. Първата й изява като актриса е през 2002г. в продукцията „Лице на ангел“.

Най-голяма популярност в кариерата си Джансу Дере получава с участието си в сериала „Завръщане“, в ролята на Съла. Актрисата е позната на българската публика и от сериала Езел, заснет през 2009г, в който играе ролята на Ейшан. Последната й до момента роля е в друг популярен сериал – Неверният (Sadakatsiz) в ролята на Ася.

Джансу Дере
Джансу Дере (Cansu Dere) – биография сериали и филми

Джансу Дере е с височина 176см., спортува активно и се старае да се храни здравословно. В личния си живот има седем годишна връзка с комедийния актьор Джем Йълмаз, но след негова изневяра с много близка приятелка на актрисата, двамата се разделят. Няколко години по-късно актьорът се опитва да намери отново пътя към сърцето на Джансу, но тя не успява да прости на човек, наранявал я толкова много. От 2019г. мъжът до нея е художникът Ренан Калели.

Сред хобитата на актрисата е фотографията и планува някой ден да направи изложба на необикновени и интересни снимки. От 2013г. тя е рекламно лице на световно известна козметична фирма, която й предоставя доста ангажименти. Един от тях е присъствието й на филмовия фестивал в Кан, където предизвиква интерес освен с популярността си и със своята визия.

Популярността на Джансу Дере сред българската публика расте с участието й в сериала „Завръщане“ излъчен през 2015г. по Бтв. В него тя играе ролята на Съла – жена, която е омъжена против волята си и която се опитва да пребори традиции предавани от векове. Джансу успява да пресъздаде образа на Съла, по начин, който успява да плени вниманието на публиката в десетки държави, в които се излъчва сериала и така да постигне международна слава. В този сериал тя си партнира с турският актьор Мехмет Акиф Алакурт, пресъздаващ образа на Боран.

През 2023г. в България стартира сериалът Мрежа от лъжи, в който актрисата играе ролята на Асия. В този сериал, тя пресъздава образа на добра съпруга, която узнава за изневярата на своят съпруг Волкан. По-късно разбира, че това продължава от дълго време и че любовницата на нейният съпруг очаква дете от него. Оказва се че част от нейното обкръжение също са били запознати със ситуацията. Поредицата е сред най-гледаните в този жанр и се радва на висок рейтинг.

Други турски сериали с участието на Джансу Дере и образите които пресъздава са „Личност“ / Şahsiyet 2018 (играе Невра Елмас); Майка / Anne 2016 (пресъздава Зейнеп Гюнеш); Великолепният век 2013 (играе като Ферузе); Ферхат и Ширин / Ferhat ile Sirin (пресъздава Бану Каралъ).

error: Content is protected !!