Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Джансу от Огледален свят

В турският сериал „Огледален свят“ Джансу е съученичка на главната героиня Фериа. Тя е дъщеря на богатото семейство, за което работи майката на Фериа. Характера на Джансу  от „Огледален свят“ е представен по доста особен начин. Тя е странна и подмолна, макар погрешната първоначална представа и чувства, които буди. Богатствата са я направили доста груба, но това далеч не й помага за решаване на проблемите. Джансу е разглезена и свикнала да притежава всичко това, от което се нуждае.

Джансу от Огледален свят
Джансу от Огледален свят и всичко за нея.

Нейният характер е доста труден, като затова младото момиче има доста проблеми в контактите с останалите. Още при кандидатстването си в университета не успява да издържи изпитите, което се отразява на отношенията между нея и майка й. В този труден за нея момент, тя получава подкрепа от Фериа. С течение на времето скандалите между Джансу и нейната мащеха стават ежедневие. В един от най-напрегнатите моменти, тя решава да направи опит за самоубийство, като поема куп хапчета. За радост в този момент Фериа успява да й помогне, като бързо я отвежда в болница. След завръщането си от тежката ситуация, тя иска да започне ново начало и да направи важни промени в живота си.
Драматичната роля на Джансу от „Огледален свят“  играе от Седеф Шахин. Тя е само на 20 години и има участие в още няколко филмови продукции. Как ще се случат нещата занапред, може да разберете от епизодите на сериала „Огледален свят“.

error: Content is protected !!