Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Джейлян от Една любовна история

Джейлян от Една любовна история е млада, чаровна и упорита девойка. Тя има нелек живот. От млада живее и работи в дома на неин връстник, за чието семейство работят родителите й. Джейлан е невинна и добронамерена, но се влюбва в най-неподходящият човек. Толга е млад, но е богат и не я забелязва, а факта, че работи за него, прави живота й още по-труден. Приятелството им се превръща в кошмар за нея, тъй като изпитва чуства към него.

Джейлян от Една любовна история
Коя е Джейлян от Една любовна история и всичко за нея.

На моменти Джейлян дори влиза в ролята на пазител спрямо него, но често, за да го предпази пострадва самата тя.
Джейлян отива в Германия с Толга и неговата любима Еда, за да заснемат клип към негова песен.
Но там съдбата подлага невинната млада жена, пред ново изпитание, като и праща крадец, които отмъква малкото ценни неща, които има, а именно документите й. Младата и красива девойка среща нов лъч светлина, в лицето на Коркут, а това може би е знакът на съдбата, че не всичко в този живот е подлост, тъга и лъжи. Случайната среща с Коркут и незабравимата вечер на тяхното запознанство, остава дълбоко в нейното съзнание. Тази среща променя завинаги живота й…
На какво ще се научи още Джейлян, какви ще са отношенията й с Толга и Коркут и каква ще е нейната любовна история остава да научим от епизодите на сериала.
Актрисата изпълняваща ролята на Джейлян е Дамла Сьонмез.

error: Content is protected !!