Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Джемре от Север Юг

Джемре от сериала „Север Юг“ е съвсем млада и доста объркана девойка търсеща щастие. Тя е жената, която свързва двамата братя Кузей и Гюней или по точно любовта им към нея. Именно познанството й с тях, колкото и невинно да е в началото, ще преобърне живота й в посока, която ще я промени изцяло. Изправена пред много премеждия, Джемре сама трябва да се справи с трудните изпитания, през които едва ли някога е вярвала, че ще премине.

Джемре
Джемре от сериала Север юг и всичко за нея.

Тя е привлекателно момиче и покрай нея винаги има интерес у мъжете, но пътя по който е тръгнала е изпълнен с много драматизъм и дълбоки тайни. Именно в това се опитва да я убеди и майка й Гюлтен, която освен нейн родител е и неин верен приятел. Тя е уверена, че дъщеря й трябва да стои на страна от цялото семейство Текиноолу, тъй като това би попречило на щастливото й бъдеще. Убедена в правотата и чувствата си, обаче Джемре пренебрегва всички опити на майка си да я раздели със своя любим Гюней, за който желае да се омъжи. Но това което изпитва към него и техния общ живот са застрашени от разтърсващи тайни и големи амбиции.

Това което Джемре (чиято роля се играе от Йойкю Карайел) не знае за своя избраник е за тайната, пазена от неговото семейство, а тя е на път да разбие общите им мечти. Всичко това се случва в момента, когато брата на Гюней – Кузей излиза от затвора. Това което тя не знае е, че не Кузей е извършителя на престъплението, за което е бил осъден, а нейния бъдещ съпруг Гюней. Освен всичко Кузей също има чувства към Джемре, за които тя дори и не предполага. Всичко това ще я постави в една сложна ситуация чиято развръзка е непредвидима. Всичко това може да гледате в турският сериал „Север Юг

error: Content is protected !!