Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дженк и Недим от Безмилостен град са братя

Създателите на поредицата Безмилостен град са подготвили истински обрат за своите зрители.

Събитията се развиват все по-интересно и ще имат неочакван обрат в 29-и оригинален епизод. Борбата между двамата ожесточени съперници Дженк и Недим, става все по-остра. Има обаче известно обстоятелство, което може да промени всичко: Недим и Дженк са братя.

Дженк и Недим
Дженк и Недим от Безмилостен град.

Джемре, съпругата на Дженк, все още се опитва по някакъв начин да потуши кавгата по между им. Тя намира писмо съдържащо информация, която ще промени всичко. Това са данни от направени ДНК тестове, които показват ясно, че Дженк и Недим са кръвни братя. И сега, в разгара на друг конфликт, тя директно казва на двамата как стоят нещата в действителност. Всички са шокирани…
Ще плати ли Джемре за думите си и ще успее ли тази новина да ги помири? Това не е само новина, а истински шок. Омразата на Дженк към Недим вече е достигнала висока степен и изглежда, че той е готов на всичко.

Както можете да видите, историята на богато семейство Карачай става все по-объркваща и интересна. А сериалът „Безмилостен град“ и неговите сценаристи знаят как да изненадат публиката.

error: Content is protected !!