Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Джихан Гюрпънар от сериала Твоят мой живот

Джихан Гюрпънар от сериала „Твоят мой живот“ е всеотдаен и грижовен родител. Той има дългогодишен брак с Дилара Гюрпънар, която е негова противоположност. Докато той е честен човек и всеотдаен към своето семейство, за Дилара парите и мнението на хората диктуват всичко.

Джихан от серила Твоят мой живот
Джихан от сериала Твоят мой живот в компанията на Гюлсерен и Дилара.

Джихан обича безкрайно много дъщеря си Джансу, която е всичко за него – неговата душа, без която не може да живее. Това не се променя дори когато разбира, че той не й е биологичен баща. Отношенията между двамата са изключително близки, дори Джихан подкрепя желанието на Джансу да открие биологичните си родители. От друга страна пред Джихан стоят въпроси като това къде ли е детето му, в добри ръце ли е или в лоши, какво прави, как живее, нуждае ли се от него, дали има нужда от помощ… Той би приел родната си дъщеря каквато и да е и при всички условия.
Така Джихан Гюрпънар от „Твоят мой живот“ започва да води разследване, в опит да намери отговори на всички тези въпроси и съвсем скоро, с помощта на Джансу открива дъщеря си Хазал. Той разбира, че тя живее бедно, но и това, че е в добри ръце – тези на Гюлсерен. Решен нещата да се развиват постепенно, той успява да убеди Гюлсерен, че няма да вземе дъщеря й и успява да спечели нейното доверие. Не така мисли обаче жена му Дилара, с която не са в добри отношения. Тя желае да вземе новооткритата си дъщеря Хазал на всяка цена, което усложнява цялата ситуация. Междувременно разочарован от жена си, Джихан иска да се разведе с нея, нещо за което тя изобщо не иска и да си помисли.
Постепенно Джихан започва да изпитва чувства към Гюлсерен, което не остава незабелязано от страна на жена му Дилара. Не след дълго в живота на Джихан идва и неговия баща Рахми, който не е виждал от много години и който застава на страната на Дилара. Сред недоброжелателите на Джихан е и неговия бизнес съдружник Алпер, който е готов да се възползва от всяка ситуация, за да вземе целия бизнес.
Дали Джихан Гюрпънар „Твоят мой живот“ ще успее да запази обичта на дъщеря си Джансу, дали ще успее да се сближи с биологичната си дъщеря Хазал и дали ще успее да спечели сърцето на Гюлсерен ще откриете тук на сайта за турски сериали.
Ролята на Джихан от турският сериал Твоят мой живот се изпълнява от Еркан Петеккая.

error: Content is protected !!